ΠΑΟΚ: Η φαντασμαγορική φιέστα, οι αγκαλιές και το φιλί στον Βιεϊρίνια από την κόρη του

ΠΑΟΚ: Η φαντασμαγορική φιέστα, οι αγκαλιές και το φιλί στον Βιεϊρίνια από την κόρη του

Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2018/19 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος συνέτριψε τον Λεβαδειακό με 5-0 στην Τούμπα και κατέκτησε μαθηματικά το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Superleague, επιστρέφοντας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ύστερα από 34 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ύστερα από 34 χρόνια. Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2019, επίτευγμα που καταγράφεται για τρίτη φορά στην Ιστορία της, ύστερα από τους τίτλους που είχε κατακτήσει το 1976 και το 1985.

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Superleague, ο «Δικέφαλος» συνέτριψε στην κατάμεστη Τούμπα τον Λεβαδειακό με 5-0, με τα γκολ των Σάκχοφ (3΄, 60΄), Μπίσεσβαρ (8΄ πέναλτι), Βαρέλα (53΄) και Σφιντέρσκι (81΄). Στις καθυστερήσεις του αγώνα πέρασε ως αλλαγή ο τραυματίας Βιεϊρίνια, για να παραλάβει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να υψώσει το τρόπαιο ενώπιον του παραληρούντος κοινού.

Η ομάδα του Βορρά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέλωντας από την αρχή να καθαρίσει το ματς και να στεφθεί πρωταθλήτρια. Στο τρίτο λεπτό ο Σάκχοφ έκανε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπίσεσβαρ θα ευστοχήσει σε πέναλντι κάνοντας το 2-0. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο δέυτερο ημίχρονο και στο 53΄ο Βαρέλα μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Μπάγιτς.

Επτά λεπτά αργότερα, στο 60 ο Σάκχοφ πέτυχε το τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ, στέλνοντας τους οπάδους του δικεφάλου του Βορρά στα ουράνια.

ΠΑΟΚ: Μαγική στιγμή το φιλί στον Βιεϊρίνια από την κόρη του

Πέρα όμως από την ξεχωριστή σημασία που είχε το παιχνίδι για τον "Δικέφαλο", ήταν και μία ασύλληπτη εμπειρία για τον Βιεϊρίνια, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να μένει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού αλλά στο φινάλε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον είχε μαζί του στον πάγκο, ο κόσμος απαίτησε την είσοδό του στο ματς στο φινάλε και αυτό έγινε για συμβολικό λόγο, με τον Πορτογάλο να μπαίνει και να στέκεται χωρίς να συμμετέχει στη δράση στις καθυστερήσεις.

Πριν περάσει μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο, βίωσε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή, με την κόρη του να είναι στο πλευρό του στον πάγκο και να τον φιλάει τρυφερά στο μάγουλο την ώρα που ετοιμαζόταν για να μπει στο γήπεδο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα