Επίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό: Ο χάρτινος νικητής κέρδισε

Επίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό: Ο χάρτινος νικητής κέρδισε

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε έντονα στην ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Με μια ανακοίνωση σε σκληρό ύφος, αποκαλεί τους «ερυθρόλευκους» χάρτινους νικητές, κατηγορεί την Επιτροπή Εφέσεων για λάθος εφαρμογή των κανονισμών, ενώ καλεί τους φίλους της ομάδας να προστατεύσουν τον σύλλογο που βρίσκεται στο στόχαστρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Για πολλοστή φορά μια δικαστική απόφαση πλήττει τον Παναθηναϊκό και τη διεθνή ποδοσφαιρική πρακτική ότι οι αγώνες κρίνονται στα γήπεδα. Για πολλοστή φορά ο κατ' επάγγελμα χάρτινος νικητής κέρδισε στο πεδίο που γνωρίζει καλύτερα από όλους, βρίσκοντας ευήκοα ώτα σε μια επιτροπή, η οποία αποφάσισε ερμηνεύοντας τον κανονισμό κατά το δοκούν.

Ο Παναθηναϊκός καταδίκασε από την πρώτη στιγμή τα φαινόμενα βίας και αποδέχθηκε πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί. Μία μικρή μερίδα κόσμου στέρησε από την ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει την είσοδο στην πεντάδα, δυσκόλεψε την προσπάθεια να επανέρθει ο σύλλογος στην κανονικότητα και εξαιτίας της οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.

Όμως, οι κανονισμοί υπάρχουν όχι μόνο για να εφαρμόζονται στις περιπτώσεις που φέρει ευθύνη ο Παναθηναϊκός, αλλά και στις περιπτώσεις που κάποιος (εν προκειμένω ο διαιτητής του ντέρμπι) δεν εφαρμόζει τα αναγραφόμενα στον ΚΑΠ. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι επιλέγουν να κρίνονται οι αγώνες στα δικαστήρια.

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε, με την απόφαση να μην κινηθεί δικαστικά για την πανθομολογούμενη λανθασμένη εφαρμογή του ΚΑΠ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία, ότι κινείται σε άλλη λογική.

Από εδώ και πέρα θα πρέπει και οι οπαδοί μας να καταλάβουν ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο στόχαστρο και οφείλουν να μην ξαναθέσουν σε κίνδυνο την ομάδα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα