Κύπελλο Ελλάδας: Ορίστηκαν οι δύο ρεβάνς στα ημιτελικά. Με ή χωρίς οπαδούς;

Κύπελλο Ελλάδας: Ορίστηκαν οι δύο ρεβάνς στα ημιτελικά. Με ή χωρίς οπαδούς;

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθούν τη Μεγάλη Πέμπτη, με διαφορά δύο ωρών.

Πιο συγκεκριμένα, το… πρόγραμμα θα ανοίξει ο επαναληπτικός του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ (16:00), ενώ θα ακολουθήσει αυτός της Λαμίας με την ΑΕΚ (18:00).

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θέτει ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης

Την πιθανότητα να δούμε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς οπαδούς, άφησε ανοικτή ο υφ.Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο κ. Βασιλειάδης ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της δημόσιας τάξης και σε περίπτωση -που είναι και το πιθανότερο- προκριθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα περιμένει να δει το πλάνο της Ομοσπονδίας.

Χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης τόνισε:

«Ποια γιορτή; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ακραίας πόλωσης και οπαδισμού. Με οποιοδήποτε κόστος και έχω αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πολιτικό κόστος, θα διασφαλίσουμε τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να διακινδυνεύσουμε τίποτα, εφόσον και οι ίδιες ομάδες δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ελέγξουν τους στρατούς των οπαδών. Είναι αμέτρητα τα φαινόμενα. Αν δεν υπάρχει αυτή η διάθεση, μπορεί να χρειαστεί να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Περιμένω να δω το πλάνο από την Ομοσπονδία, είναι νωρίς ακόμη», σχολίασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα