ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0: Μια εβδομάδα μακριά από τον τίτλο ο δικέφαλος

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0: Μια εβδομάδα μακριά από τον τίτλο ο δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού μέχρι το 78' η αναμέτρηση ήταν στο 1-0 με τους φιλοξενούμενους να παλεύουν για κάποιο τέρμα.

Πλέον ο Δικέφαλος μετά την κατάκτηση ακόμα τριών βαθμών μετράει αντίστροφα ώστε την επόμενη εβδομάδα στο ματς με την ΑΕΛ αν πάρει τη νίκη να φτάσει και μαθηματικά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μάλιστα που γέμισε την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα τραγουδούσε για το πρωτάθλημα που είναι μόλις μια... εβδομάδα μακριά από την Τούμπα.

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας η οποία μέχρι το 34΄κρατούσε το μηδέν - μηδέν και χρειάστηκε να έρθει ένα γκολ μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων που προέκυψε από φάση fair play που δεν τήρησαν οι γηπεδούχοι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση στο 58' με τον Μπερτόγλιο αλλά ο Βιεϊρίνια έσωσε πάνω στη γραμμή. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης πέτυχε δυο ακόμη τέρματα φτάνοντας στη νίκη επί της Λαμίας με το τελικό 3-0.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα