Ο Βόλος εξασφάλισε την άνοδο στη Super League

Ο Βόλος εξασφάλισε την άνοδο στη Super League

Ο Βόλος εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Super League, κατακτώντας το πρωτάθλημα από την 26η αγωνιστική. Μετά την περσινή του άνοδο στον πρώτο χρόνο από την ίδρυσή του, πανηγύρισε τον δεύτερο διαδοχικό προβιβασμό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Football League.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο συνέτριψε 6-0 τον Αιγινιακό και σε συνδυασμό με το 2-2 του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Εργοτέλη δεν χάνει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Βόλος έφτασε τους 56 βαθμούς και με δεδομένη την πρωτόδικη απόφαση αποβολής του Αήττητου Σπάτων, θα φτάσει στο φινάλε μίνιμουμ τους 59. Τη συγκομιδή αυτή δεν μπορεί να φτάσει ο δεύτερος Πλατανιάς (46 βαθμοί), οπότε η ομάδα του Χουάν Φεράντο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League από τις αρχές Απριλίου.

Χατ τρικ σημείωσε για την ομάδα της Μαγνησίας ο Μάντζης, ενώ δύο τέρματα πέτυχε ο Φράγκος. Ο Αιγινιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πολύζου στο 75'. Ο Πλατανιάς νίκησε 2-0 την Κέρκυρα στα Χανιά και με την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 2η θέση, που μπορεί να χαρίσει άνοδο.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα