Μπλατ: Αν τα αποτελέσματα είναι καλά η μοίρα θα είναι στα δικά μας χέρια

Μπλατ: Αν τα αποτελέσματα είναι καλά η μοίρα θα είναι στα δικά μας χέρια

 Άσχημα νέα όσον αφορά τον Γιάνις Στρέλνιεκς, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ μιλώντας για τον Λετονό γκαρντ τόνισε πως δεν θα επιστρέψει σύντομα σε ρυθμό προπονήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Νταρουσάφακα: «Προφανώς όλα τα αποτελέσματα θα έρθουν σήμερα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να προσεγγίσουμε πολύ επαγγελματικά το παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε, ανεξάρτητα τις καταστάσεις. Η Νταρουσάφακα παίζει καλά τους τελευταίους μήνες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα που μπορούμε.

Είναι μια πιθανότητα το αυριανό παιχνίδι να κρίνει την πρόκρισή μας. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι. Το να είσαι σοβαρός και φιλόδοξος είναι μια συνήθεια για την ομάδα και αυτό πρέπει να οδηγεί την ομάδα.

Ανεξάρτητα τα σημερινά παιχνίδια, παίζουμε με μια ομάδα επαγγελματιών που σέβεται το παιχνίδι και έτσι θα πρέπει να προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Κάθε ομάδα το κάνει. Θα δούμε τις ομάδες να παίζουν με επαγγελματισμό. Εάν τα αποτελέσματα καλά η μοίρα θα είναι στα δικά μας χέρια.

Δυστυχώς είχαμε άσχημα νέα για τον Στρέλνιεκς και μέχρι νεοτέρας θα τον έχουμε εκτός δράσης. Δεν θα επιστρέψει σύντομα. Ο Αγραβάνης είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη κατάσταση που έχει η ομάδα».

 

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα