Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για την τύχη του ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για την τύχη του ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κριθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η τύχη του ντέρμπι αιωνίων του ΟΑΚΑ και το εάν θα συνεχιστεί ή όχι.

Το προεδρείο της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε στις δύο ομάδες περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (16.00) για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους. Συνεπώς η απόφαση για το εάν θα συνεχιστεί ή όχι το ντέρμπι θα κριθεί οριστικά και θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά την εκδίκαση, ο Παναθηναϊκός ζήτησε ακόμα και να διεξαχθεί το ντέρμπι χωρίς κόσμο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των ερυθρόλευκων. Επίσης στάθηκε στο ότι υπήρχε η ομαλότητα για να συνεχιστεί το ντέρμπι και ήταν λανθασμένη η απόφαση του διαιτητή.

Σχετικά με το σκέλος που αφορούσε στην δυνατότητα συνέχισης του ντέρμπι που αναφέρει ο Παναθηναϊκός, πάτησε στις εγγυήσεις της Αστυνομίας, αφού όπως τονίστηκε από την πλευρά των πρασίνων, όλες οι διακοπές στο ντέρμπι έγιναν κατόπιν διαβουλεύσεων και με την Αστυνομία.

Ο Ολυμπιακός επανέλαβε τα περί του ανέλεγκτου του ρέφερι και πως δεν μπορεί να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες η ορθή διακοπή ενός ματς από τον διαιτητή.

Έγινε επίσης δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών για προβολή 14 βίντεο, που αφορούσαν τόσο στα επεισόδια όσο και στην είσοδο οπαδών και το γεγονός ότι κινήθηκαν απειλητικά προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα