Να σε έχει καλά ο Θεός, έκανες τρισευτυχισμένο το παιδί μου, Λεονάρντο Κούτρη

Να σε έχει καλά ο Θεός, έκανες τρισευτυχισμένο το παιδί μου, Λεονάρντο Κούτρη

Μεγαλώνουμε, πασχίζουμε, χανόμαστε, ξεχνάμε, ονειρευόμαστε, πληγώνουμε. Κανείς ως τώρα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη δίνη που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής που μας κάνει να ξεχνάμε τα σημαντικά σε αυτή τη ζωή.

Ένα νέο παιδί, ένας ανερχόμενος, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που απολαμβάνει αυτή τη στιγμή την ευλογία να φοράει τη φανέλα της Εθνικής και ενός μεγάλου συλλόγου, μας έκανε τουλάχιστον, να αναλογιστούμε πόσο αχάριστοι είμαστε μερικές φορές με τον ίδιο μας τον εαυτό πάνω από όλα.
Advertisement

Ο μικρός(τεράστιος ψυχικά) Βασίλης, δίνει τη δική του μάχη απέναντι σε μια άδικη αρρώστια που δεν ξεχωρίζει ηλικίες, δεν λυγίζει μπροστά σε αθώα παιδικά μάτια. Ο μικρός Βασίλης αγαπάει τον Ολυμπιακό, όπως και πολλοί άλλοι βέβαια. Με μια διαφορά, ο μικρός Βασίλης αναστήθηκε ψυχικά, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να πατήσει στο χορτάρι του Καραϊσκάκη, και αποθεώθηκε μπροστά στη Θύρα 7.

Και σε όλα αυτά έβαλε το χέρι του ο Λεονάρντο Κούτρης, που τον πήρε από το χέρι, του πάσαρε και μετά το γκολ τον πήρε αγκαλιά σαν να είναι πραγματικός συμπαίκτης του.

Μια αγκαλιά, μια απλή κίνηση που όμως χάρισε τόση συγκίνηση και ευτυχία. Το μεγαλείο αυτής της κίνησης το δείχνει και η μητέρα του Βασίλη με τις δηλώσεις της στο Φως.
«Ο Βασίλης ήθελε να δει από κοντά έναν αγώνα του Ολυμπιακού και επειδή τυχαίνει να έχουμε γνωριμία με τον Θάνο Κωστανάσιο, ένα παιδί που αγωνίζεται στις μικρές ομάδες του συλλόγου, μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε προσκλήσεις και να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είχαμε κανονίσει επίσης μόλις τελείωνε ο αγώνας να μας έδινε ο Κούτρης τη φανέλα του για το παιδί. Αλλά μέχρις εκεί. Όλα τα υπόλοιπα έγιναν με την πρωτοβουλία αυτού του ανθρώπου που παίζει στον Ολυμπιακό και είναι αληθινός άνθρωπος, εκτός από αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Ο Βασίλης είχε πάει στις εξέδρες των επισήμων για να δει το παιχνίδι, εγώ καθόμουν αλλού. Είδα τη σκηνή και πραγματικά ήταν κάτι το εκπληκτικό για τον γιο μου. Δεν κατάλαβα, όμως, την έκταση που πήρε όλο αυτό, διότι αμέσως πήγα στο σημείο όπου επέστρεψε το παιδί μου για να το παραλάβω και να φύγουμε. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όλο αυτό μεταδόθηκε από την τηλεόραση και πως τόσος πολύς κόσμος έδειξε αυτό το ενδιαφέρον. Δεν είχα καν την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Κούτρη και να τον ευχαριστήσω, απλά πήρα το παιδί και φύγαμε.

Μια υπέροχη αγκαλιά για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Μια μεγάλη αγκαλιά θα έχω. Ο Θεός να τον έχει καλά. Έκανε τρισευτυχισμένο το παιδί μου. Ο Βασίλης έχει πάρει τεράστια χαρά και μεγάλη δύναμη από αυτό που συνέβη και από την κίνηση που έκανε αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να του ευχηθώ να τον προσέχει ο Θεός, να του δίνει πάνω απ’ όλα υγεία και μετά επιτυχίες στην καριέρα του. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία, αυτό έχω να πω στον Λεονάρντο. Θέλω να του πω ότι με αυτήν την κίνησή του έχει προσφέρει τεράστια δύναμη στον Βασίλη, του έχει ανεβάσει αφάνταστα την ψυχολογία, του έχει προσφέρει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που έκανε, είμαστε ευγνώμονες, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το πώς νιώθει και ο Βασίλης και όλοι εμείς που είμαστε δίπλα του. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τις ευχαριστίες που θέλουμε να δώσουμε στον παίκτη του Ολυμπιακού και στην ομάδα ό,τι έκαναν για το παιδί μας».

Όπως είπε και ο Λεονάρντο, είμαστε πολλοί μικροί μπροστά σε αυτά τα παιδιά. Εμείς Λεονάρντο είμαστε, εσύ απέδειξες πόσο μεγάλη καρδιά είσαι...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα