Ηρόδοτος - Πλατανιάς 0-4: Πιο κοντά στην άνοδο η ομάδα των Χανίων

Ηρόδοτος - Πλατανιάς 0-4: Πιο κοντά στην άνοδο η ομάδα των Χανίων

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στη Super League έκανε ο Πλατανιάς επικρατώντας το Σάββατο το μεσημέρι εκτός έδρας του Ηροδότου με 4-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής.

Η ομάδα των Χανίων στο ντέρμπι της Κρήτης πήρε το τρίποντο και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση ισόβαθμος με τον Απόλλωνα Λάρισας και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα στα παιχνίδια της Κυριακής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Πλατανιά να ανεβάζει την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνει τα ηνία του αγώνα στο 65' όταν ο Ανδρέου έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε κάτω από έντονες διαμαρτυρίες.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λουκίνας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και άνοιξε το σκορ για τον Πλατανιά. Στο 73' και πάλι ο Λουκίνας μετά από πάσα του Μποσέτι με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 77' από εξαιρετική ασίστ του Νίλι ο Καραγκούνης πέτυχε το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Παπουτσογιαννόπουλος μετά από πάσα του Λουκίνα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός (81' λ.τρ. Αντ. Αμαραντίδης), Γιαλούσης, Ανδρέου, Χατζηλιάδης (70' Ηλιάδης), Κασαπάκης, Μουκίδης, Νύκταρης, Γκούφας, Παπαγγελής (46' Ζιώγας), Μπαρέττας.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ, Καραγκούνης (86' Σμυρλάκης), Μποσέτι, Παπανικολάου (75' Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι, Μιγκέλ (12' λ.τρ. Πουρζιτίδης), Λουκίνας.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα