Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στο Θανάση Γιαννακόπουλο

Πλήθος κόσμου, οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνεργάτες του, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Θανάση Γιανακόπουλο

Λίγο πριν τις 3μ.μ. ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία με όσους βρίσκονταν απέξω από την Μητρόπολη να χειροκροτούν, στη συνέχεια τραγούδησαν σύνθημα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, αλλά και τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Έπειτα, η πομπή έφυγε από το χώρο της Μητρόπολης και πήγε στο πρώτο νεκροταφείο, συνοδεία από μηχανάκια οπαδών του Παναθηναϊκού, όπου και έγινε η ταφή του εκλιπόντα. Μέσα στο χώρο του νεκροταφείου μπήκαν μόνο τα μέλη του στενού οικογενειακού κύκλου του.

Η  σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8:30 το πρωί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών

Λίγο πριν τη 1 μετά το μεσημέρι το φέρετρο με τη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλο μεταφέρθηκε στην Μητρόπολη όπου εψάλλει η εξόδιος ακολουθία.

Στην Μητρόπολη βρίσκονταν η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, Κατερίνα, ο ανηψιός του Δημήτρης Γιαννακόπουλος και άλλοι συγγενείς

Στη Μητρόπολη βρέθηκε αι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Το φέρετρο με τον Θανάση Γιαννακόπουλο ήταν σκεπασμένο με το λάβαρο του Παναθηναϊκού όπως είχε ζητήσει και ο ίδιος όταν είχε πάρει το μικρόφωνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είχε πει «όταν πεθάνω, θέλω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού».

 Εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού, παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου, καθώς και άνθρωποι από άλλες ομάδες βρέθηκαν εκεί για να πουν το δικό τους "αντίο". Φυσικά, δεν έλειψαν και οι εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μεταξύ άλλων στην Μητρόπολη βρέθηκαν οι Αντώνης Αντωνιάδης, Μίμης Δομάζος, Σπύρος Λιβαθηνός, Δημήτρης Σαραβάκος, Δημήτρης Διαμαντίδης, Ιμπαχίμ Κουτλουάι, Μιχάλης Κακιούζης, Δημήτρης Ιτούδης, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Τσάβι Πασκουάλ, Απόστολος Κόντος, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Δημήτρης Μελιισσανίδης, Αργύρης Πεδουλάκης,  ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού παρευρέθηκαν οι κ.κ. Σταυρόπουλος και Μπαφές, ενώ την ποδοσφαιρική ομάδα των ερυθρολεύκων εκπροσώπησε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα