Με τη σημαία του Παναθηναϊκού το φέρετρο του Θανάση Γιαννακόπουλου

Με τη σημαία του Παναθηναϊκού το φέρετρο του Θανάση Γιαννακόπουλου

Το τελευταίο αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι. Η επιθυμία του σπουδαίου για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά για το άθλημα του μπάσκετ παράγοντα γίνεται όπως είχε ο ίδιος ζητήσει, με τη σημαία του Παναθηναϊκού πάνω στο φέρετρό του.

Τραγική φιγούρα η κόρη του, Κατερίνα, η οποία βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών περίπου από τις 8 το πρωί.

Τα στεφάνια στη μνήμη του είναι πάρα πολλά, μεταξύ των οποίων του ανιψιού του και σημερινού επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Δημήτρη Γιαννακόπολου, της «πράσινης» ΚΑΕ, του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, της DPG, της ΕΠΟ, της Super League, της ΠΑΕ ΑΕΚ και του διοικητικού της ηγέτη, Δημήτρη Μελισσαλίνη, της ΚΑΕ Ολυμπιακός, της ΚΑΕ ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της οικογένειας του Πέτρου Κόκκαλη.

Επίσης, πλήθος οπαδών του Παναθηναϊκού έχει βρεθεί στο σημείο, για να του πει από την πλευρά του το τελευταίο «αντίο». Μάλιστα, σε κάποια γραφεία απέναντι από τον ναό υψώθηκε και μια σημαία του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι, η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα