Euro 2020: Ουγγρική βόμβα στα προκριματικά, απότομη προσγείωση για την Κροατία

Euro 2020: Ουγγρική βόμβα στα προκριματικά, απότομη προσγείωση για την Κροατία

Η δευτεραθλήτρια κόσμου, Κροατία, προηγήθηκε μέσα στην Ουγγαρία στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της μετά το ιστορικό Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως γνώρισε τελικά μία αναπάντεχη ήττα με 2-1 στα προκριματικά του Euro 2020.

Με μία έκπληξη μεγατόνων συνεχίστηκαν οι αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2020, αφού οι δευτεραθλητές κόσμου στη Ρωσία, Κροάτες, υπέστησαν μια ήττα εκτός προγράμματος από την Ουγγαρία.

Με τον Μόντριτς και όλα της τα αστέρια στην 11άδα, η Κροατία προηγήθηκε με τον Ρέμπιτς στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως οι γηπεδούχοι «απάντησαν» νωρίς με τον Σαλάι και πήραν τελικά τη νίκη με γκολ του Πατκάι στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, το Ισραήλ με τον Μπίμπρας Νάτχο του Ολυμπιακού ως αρχηγό, πήρε μεγάλη νίκη με 4-2 επί της Αυστρίας, χάρη σε νέο χατ τρικ του Εράν Ζαχάβι, ο οποίος βάζει από νωρίς υποψηφιότητα για τον πρώτο σκόρερ των προκριματικών.

Αναμενόμενα αποτελέσματα στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, με τη Ρωσία να περνάει εύκολα με 4-0 από την έδρα του Καζακστάν και την Σκωτία να επικρατεί επίσης εκτός έδρας του Σαν Μαρίνο, με 2-0.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα