Βασιλειάδης σε Super League: Ελάτε να τα πούμε, αλλά όχι για την αναδιάρθρωση

Βασιλειάδης σε Super League: Ελάτε να τα πούμε, αλλά όχι για την αναδιάρθρωση

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Γιώργο Bασιλειάδη προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Από το περιβάλλον του υφυπουργού αθλητισμού τονίζεται πως δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει καμία συνάντηση για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, καθώς όποια απόφαση έχει παρθεί, βρίσκεται στις προκηρύξεις και ως εκ τούτου δεν είναι προϊόν διαπραγμάτευσης.

Μάλιστα, από πλευράς του υφυπουργείου τονίζουν ακόμα πως περιμένουν απλά την επιστολή της ΕΠΟ ώστε να μπορέσει ο κ. Βασιλειάδης να προχωρήσει και στη νομοθέτηση για τη δημιουργία της νέας κατηγορίας, της Super League 2.

Επειδή, βέβαια, στην ανακοίνωση μετά το ΔΣ της Λίγκας αναφέρεται πως ζητούν συνάντηση για ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο υφυπουργός δεν είναι αντίθετος να συνομιλήσει μαζί τους για οτιδήποτε άλλο, όχι όμως για την αναδιάρθρωση, καθώς όλα είναι αποφασισμένα και όχι προς διαπραγμάτευση.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα