Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Επανεξετάζουν την επανέναρξη του ματς

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Επανεξετάζουν την επανέναρξη του ματς

Το θέατρο του παραλόγου στο ΟΑΚΑ. Αφού το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ διακόπηκε στο 70ο λεπτό το ντέρμπι, εξαιτίας των επεισοδίων από οπαδούς του τριφυλλιού, που προσπαθούν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, τώρα επανεξετάζουν την επανέναρξη του ματς.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πειραιά προηγείται των πρασίνων στο σκορ με 1-0, με γκολ του Γκερέρο που σημειώθηκε στο 53ο λεπτό.

Οπαδοί βρίσκονται στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου και ο διαιτητής αποφάσισε οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Διακόπτεται ο αγώνας γιατί η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη. Μεταφέρονται οπαδοί από τη μια κερκίδα στην άλλη λόγω των δακρυγόνων. Οι παίκτες έχουν μπει στη φυσούνα μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Υπάρχει και ένταση μεταξύ των φίλων του τριφυλλιού. Εκείνοι που βρίσκονται στην κερκίδα γιουχάρουν όσους μπήκαν μέσα. Δεν ελέγχεται εύκολα η κατάσταση...

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων για την καταστολή της έντασης. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική στο συγκεκριμένο σημείο, έτσι οι οπαδοί των γηπεδούχων μετακινήθηκαν σε πιο κεντρικές θύρες.

Ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτς, αναγκάστηκε να διακόψει ξανά το ματς στο 70ό λεπτό - το είχε κάνει και στο έκτο λόγω εισβολής οπαδών των γηπεδούχων κι επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού - καθώς η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται πιο αποπνικτική και για τους ίδιους τους παίκτες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα