Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστική διακοπή του αγώνα

"Οριστική διακοπή χωρίς αιτιολογία" είναι η επίσημη ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό.

Δεν θα συνεχιστεί ο αγώνας, όπως αποφάσισε ο Φριτζ.

Οριστική είναι η διακοπή του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι είχε διακόψει αρχικά ο Γερμανός διαιτητής στο 70ο λεπτό, μετά από επεισόδια στις κερκίδες και το ταρτάν του γηπέδου από οπαδούς των πρασίνων, οι οποίοι προσπάθησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.

Διακόπηκε στο 70ο λεπτό το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, εξαιτίας των επεισοδίων από οπαδούς του τριφυλλιού, που προσπαθούν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πειραιά προηγείται των πρασίνων στο σκορ με 1-0, με γκολ του Γκερέρο που σημειώθηκε στο 53ο λεπτό.

Οπαδοί βρίσκονται στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου και ο διαιτητής αποφάσισε οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Διακόπτεται ο αγώνας γιατί η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη. Μεταφέρονται οπαδοί από τη μια κερκίδα στην άλλη λόγω των δακρυγόνων. Οι παίκτες έχουν μπει στη φυσούνα μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.
Υπάρχει και ένταση μεταξύ των φίλων του τριφυλλιού. Εκείνοι που βρίσκονται στην κερκίδα γιουχάρουν όσους μπήκαν μέσα. Δεν ελέγχεται εύκολα η κατάσταση...

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων για την καταστολή της έντασης. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική στο συγκεκριμένο σημείο, έτσι οι οπαδοί των γηπεδούχων μετακινήθηκαν σε πιο κεντρικές θύρες.

Ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτς, αναγκάστηκε να διακόψει ξανά το ματς στο 70ό λεπτό - το είχε κάνει και στο έκτο λόγω εισβολής οπαδών των γηπεδούχων κι επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού - καθώς η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται πιο αποπνικτική και για τους ίδιους τους παίκτες.Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού έχει πάρει το σημαιάκι!

Οι παίκτες των δυο ομάδων έχουν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Με ένταση τελείωσε το ημίχρονο του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, καθώς την ώρα που οι δύο ομάδες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, υπήρξε νέα ένταση με τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων». Τελικά, οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση και όλα τελείωσαν εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ