Σπουδαία νίκη τα Τρίκαλα, τρίποντο στο 94' ο Κισσαμικός

Σπουδαία νίκη τα Τρίκαλα, τρίποντο στο 94' ο Κισσαμικός

Με δυο νίκες των γηπεδούχων άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής τη Football League καθώς τα Τρίκαλα επικράτησαν του Πλατανιά με 1-0 και πήραν βαθμολογική ανάσα ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Κισσαμικός της Κέρκυρας με γκολ στο 94' και άφησε αρκετά πίσω στη μάχη της ανόδου τους "Φαίακες".

ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΓΚΟΛ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 10' έφτασε κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Λάζιτς βρήκε το δοκάρι του Ταϊρη. Τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ στο 41' με τον Μαρκόφσκι.

Στο 73' ο ΑΟΤ έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά η εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου πέρασε ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Βασιλειάδη.

ΤΡΙΚΑΛΑ  (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (77’Σισέ), Τσιμίκας, Σμυρλής (57’ Γουερέ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Καραγκούνης, Μαϊκιτς (89’ Ποζατζίδης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης (70’ Γκατσολάρι), Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (81΄Κωστίκος), Λουκίνας, Νίλι. Παπανικολάου.

ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ο Κισσαμικός επέστρεψε στις νίκες, πετυχαίνοντας την πέμπτη εντός έδρας νίκη, ψαλιδίζοντας παράλληλα τις πιθανότητες ανόδου της Κέρκυρας. Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου θα μπορούσε να σκοράρει πρώτο αλλά δεν τα κατάφερε. Αρχικά στο 18' ο Τουράμ προσπάθησε με ένα εντυπωσιακό ψαλίδι να παραβιάσει την εστία του Παπαδόπουλου, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από την εστία του, ενώ στο 35' το σουτ του Λινάρδου πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του τερματοφύλακα των Χανιωτών.

Στο 82' η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη προσπάθησε να γίνει απειλητική με την εκτέλεση φάουλ του Μουμίν αλλά δεν τα κατάφερε. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη όμως ο Παπαχρήστος στο 94' με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουσκουνάς ο οποίος... έκανε ντου στον διαιτητή του αγώνα καθώς θεώρησε ότι άδικα δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81′ Χαλκιαδάκης), Σισέ, Φαζός, Τεγούσης (85′ Καραγιάννης), Σελινιωτάκης, Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης (59′ Παπαχρήστος).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Τουράμ, Κούρος (69′ Πασάς), Κόντος, Ντα Μότα, Ιωάννου, Λινάρδος (61′ Ζορμπάς), Θεοδωράκης, Νίκιτς, Σιατραβάνης (81′ Γεωργακόπουλος).

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα