Γιαννακόπουλος – Αγγελόπουλοι: Επεισόδιο στη σύσκεψη. Καταγγελίες για σπρωξίματα, απειλές και φτύσιμο

Ξέφυγε η κατάσταση στη κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη. Επεισόδιο μεταξύ Γιαννακόπουλου κι Αγγελόπουλων.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να βρεθούν στο γραφείο του σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Στο Υπουργείο βρεθηκαν εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η νομική σύμβουλος της ΚΑΕ, Μαργαρίτα Θάνου και ο Γενικός Διευθυντής, Θεμιστοκλής Καρβουτζής

Από τον Ολυμπιακό ήταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, ο team manager Χρήστος Μπαφές και ο διευθυντής μάρκετινγκ, Νίκος Λεπενιώτης.
Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκπροσώπησε τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον ΕΣΑΚΕ.

Αντί του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου βρέθηκε στη συνάντηση ο Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος ΕΟΚ).
Εντός γραφείου, πάντως, δεν μπήκαν όλοι, παρά μόνο οι Γολέμης, Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάκης Αγγελόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας και εκπρόσωπος της αστυνομίας, Δημήτρη Αθανασόπουλο.
Πέραν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού στην αίθουσα ήταν και ο Γ.Γ.Α., Ιούλιος Συναδινός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρώτησαν τον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ Αριστείδη Γολέμη πού είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Γολέμης απάντησε "θα είναι ο πρόεδρος μαζί στην επόμενη συνάντηση, αν και δεν χρειάζεται", για να σχολιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν χρειάζεται; Έτσι νομίζετε;".
Πριν αρχίσει η συνάντηση, ο ορεξάτος Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε βλέποντας στο Υπουργείο πολλούς δημοσιογράφους: "Είναι δυνατόν να πουλάμε παραπάνω από τον Καλάθη και τον Σπανούλη"

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε: "Αυτή η δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ που έκανε για την αξία του Σπανούλη και του Διαμαντίδη δείχνει και την ποιότητα των παικτών και του ελληνικού μπάσκετ και πρέπει να ηρεμήσουμε και να τραβήξουμε μπροστά. Μας επιτάσσει να βρούμε λύσεις, να ηρεμήσουμε και να τραβήξουμε μπροστά"

Αποχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την συνάντηση.
Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ είπε ότι τον έσπρωξαν νωρίτερα μέσα στην αίθουσα.

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια.

Κατά την έξοδο του από την αίθουσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φώναζε: "Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε"

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκηνδίλια, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού ισχυρίζονται ότι ο Γιώργος Σκηνδίλιας έβρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα