Ο Ατρόμητος το νέο εμπόδιο στο αήττητο του ΠΑΟΚ, τον Άρη υποδέχεται ο Ολυμπιακός

Ο Ατρόμητος το νέο εμπόδιο στο αήττητο του ΠΑΟΚ, τον Άρη υποδέχεται ο Ολυμπιακός

Μετά το επιβλητικό πέρασμα από το ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, απόψε, κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη με τον Παναθηναϊκό να... περιμένει μικρό δώρο.

Η 24η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα παιχνίδια των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας φιλοξενεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα με τις δύο ομάδες πλέον να μην έχουν καμία επαφή στον πίνακα, όπως συνέβαινε στο πρώτο στάδιο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά ούτε λόγος για... στραβοπατήματα στον «δικέφαλο του βορρά», με τους Περιστεριώτες ν' ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη έχοντας συνέλθει από ένα μικρό κακό διάστημα, με το 3-0 επί του Πανιωνίου.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη, ο οποίος ναι μεν διατηρεί απόσταση πέντε βαθμών από τον Παναθηναϊκό για την κατάληψη της 5ης θέσης, όμως, ξέρει ότι από τη στιγμή που υπάρχει και το μεταξύ τους παιχνίδι θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες. Πάντως, τρέχουν ένα πολύ καλό σερί τεσσάρων νικών και δυο ισοπαλιών στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχοντας πετύχει και το εντυπωσιακό 2-0 επί της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, μεγάλη μάχη παραμονής ανάμεσα σε ΑΕΛ και Λεβαδειακό, ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει την ποινή του υποβιβασμού, στη Λαμία ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει τρομερή ανάγκη από βαθμούς.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

 

Σάββατο 9/3

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 0-0

 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0

 

Κυριακή 10/3

ΑΕΛ – Λεβαδειακός (15:00, Novasports1)

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (16:00, ΕΡΤ)

 

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (17:15, Novasports2)

 

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, ΕΡΤ)

 

Ολυμπιακός – Άρης (19:30, Novasports1)

 

Δευτέρα 11/3

Παναιτωλικός – Πανιώνιος (19:00, ΕΡΤ)

 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα