Ισόπαλο το ντέρμπι των Χανίων

«Μοιρασιά» σε βαθμούς κι εντυπώσεις στα Χανιά, με τον Πλατανιά να παίρνει το προβάδισμα νωρίς, τον Βρεττό να ανατρέπει την κατάσταση για τον ΑΟΧ Κισσαμικό και τελικά τον Μπιανκόνι να διαμορφώνει το τελικό 2-2, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η εμβόλιμη 20η αγωνιστική της Football League.

Ισορροπία επικράτησε στα Περιβόλια, με τους συμπολίτες να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 2-2. Μόλις στο 9' ο Νίλι με σουτ άνοιξε το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους, όμως στο δεύτερο ημίχρονο «μίλησε» ο Βρεττός, που με δυο γκολ σε πέντε λεπτά (64', 69') ανέτρεψε την κατάσταση. Τελικά ο Μπιανκόνι ισοφάρισε στο 76' για τον Πλατανιά, που έμεινε έτσι για έβδομη αγωνιστική αήττητος.

Με τον βαθμό αυτόν οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν τον Απόλλωνα Πόντου στην 5η θέση και στους 33, στο -11 από την κορυφή. Αντίθετα ο ΑΟΧ Κισσαμικός μετράει πλέον 28 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Εργοτέλη, μένοντας στην 8η θέση.

Οι συνθέσεις: 

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Καραγεώργης (63′ λ.τ Βρεττός), Σίσε, Φαζός, Αρναρέλλης, Μουμίν, Σάλιακας (44′ λ.τ Σελινιωτάκης), Κάσσος, Τόλι, Κουσκουνάς, Ρίσκι.

Πλατανιάς (Τάτσης): Βασιλειάδης, Μάικιτς, Ρουσσάκης (56′ λ.τ Κόρτσταμ), Τσαμούρης, Νίλι, Μποσέτι, Γκατσολάρι (66′ Παπανικολάου), Ποζατζίδης, Ουέλς, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα