Μοιράστηκαν τους βαθμούς Λεβαδειακός και Λαμία

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Λεβαδειακός και Λαμία

Όλα και όλα 4 άντε 5 λεπτά ποδόσφαιρο θα λέγαμε πως παίχτηκε στην Λιβαδειά και στον αγώνα του Λεβαδειακού με την Λαμία. Μιλάμε φυσικά για το 39' ως το 43', όταν και μπήκαν και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα παίρνοντας από έναν βαθμό. Με αυτόν οι Βοιωτοί έφτασαν στους 20 και αποσπάστηκαν 2 από τον ΟΦΗ, ενώ μείωσαν στον πόντο την διαφορά τους από τον ΠΑΣ, ενώ οι Λαμιώτες ανέβηκαν στην 8η θέση, φτάνοντας τη Ξάνθη στους 28.

Μαζεμένα γκολ στο τέλος και πριν τίποτα

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που όπως αναφέραμε ήταν κακή, όσο κακό ήταν συνολικά το παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός μπήκε σχετικά δυνατά με στόχο να ανοίξει το σκορ, αλλά χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τους αντιπάλους του. Στο διάστημα αυτό η ιδιαίτερα φορμαρισμένη Λαμία κρατούσε άνετα το μηδέν, αλλά δεν έδειχνε την διάθεση να πάει για κάτι παραπάνω.

Έτσι φτάσαμε στο 39' όταν και άνοιξε το σκορ με τον Αντιλέχου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγικό διώξιμο του Μπαράλες και με «κεραυνό» με το αριστερό έκανε το 1-0. Αυτό όμως δεν ήταν και το σκορ ημιχρόνου, καθώς στο 43' ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δυστυχώς για τον Λεβαδειακό ήταν της ομάδας του.

Συγκεκριμένα ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Αντιλέχου, άλλαξε εντελώς πορεία, ξεγέλασε τον Μπάγιτς και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Τραγικό το δεύτερο ημίχρονο

Αν πάντως λέγαμε πως ήταν κακό το πρώτο ημίχρονο μία φορά, το δεύτερο ήταν δέκα. Εδικά όσο περνούσαν τα λεπτά οι δύο ομάδες έδειχναν περισσότερο διάθεση να μην χάσουν, παρά να κυνηγήσουν το γκολ. Ένα γκολ που δεν ήρθε και έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος. Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά σώζει την Λαμία καθώς εκτός από τους 28 βαθμούς που έφτασε πλέον, έχει και όλες τις ισοβαθμίες, ενώ δεν «χαλάει» και τον Λεβαδειακό που όπως αναφέραμε μείωσε στον 1 βαθμό την διαφορά του από τον ΠΑΣ και συνεχίζει να ελπίζει.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα