Τριάρα στον Πανιώνιο ο Ατρόμητος

Τριάρα στον Πανιώνιο ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την κόπωση του Πανιωνίου από το θρίλερ της Τούμπας, εκμεταλλεύτηκε και την λανθασμένη-οφσάιντ- απόφαση στο γκολ του Ντουρμισάι (στο 0-0) και με το εύκολο 3-0 είναι πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας! 

Ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα του Πανιώνιου 3-0 κι έφτασε τους 43 βαθμούς πιάνοντας την ΑΕΚ στην τρίτη θέση και βάζοντάς την από κάτω, μιας και την έχει στην ισοβαθμία. Ο Κουλούρης, ο Μπανανά με αυτογκόλ και ο Ενσικουλού, έκαναν εύκολο το απόγευμα για τους Περιστεριώτες...

Έτσι έπαιξαν

Ο Άκης Μάντζιος είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και παρέταξε την ομάδα του με 3-4-2-1. Ο Μανοΐλοβιτς ήταν στο τέρμα, με τους Ντομίνγκες, Σταυρόπουλο, Μπανανά μπροστά του. Δεξί μπακ χαφ ήταν ο Κότσιτς, αριστερό μπακ χαφ ο Παπαγεωργίου. Στον άξονα βρέθηκαν ο Μανιάτης με τον Μαξίμοβιτς, έχοντας μπροστά τους τον Μπουμάλ και τον Σπιριντόνοβιτς. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ντουρμισάι.

Από την άλλη ο Νταμίρ Κάναντι, παρέταξε την ομάδα του με 3-4-3. Ο Θεοδωράκης ήταν στο τέρμα, με τους Χατζηισαΐα, Καρασαλίδη, Ρισβάνη στα στόπερ. Φουλ μπακ στα δεξιά ήταν ο Σάκιτς, ενώ στα αριστερά ο Κατράνης. Στον άξονα βρέθηκαν Ούμπιδες και Μπουσουλάτζιτς, ο Ενσικουλού δεκάτι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κουλούρης, μαζί με τον Μανούσο.

Λανθασμένο οφσάιντ στον Ντουρμισάι, δύο στα δύο ο Ατρόμητος!

Το παιχνίδι άρχισε με τον Ατρόμητο να μπαίνει κάπως πιο δυνατά, αλλά τον Πανιώνιο να βρίσκει ευκαιρία και να σκοράρει. Στο 10', ο Μπουμάλ βρήκε τον Ντουρμισάι ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωράκη, με τον Νατσιόπουλο να δείχνει όμως οφσάιντ. Η απόφαση ήταν λανθασμένη, αφού ο επιθετικός του Πανιώνιου καλυπτόταν από τον Ρισβάνη.

Στην επόμενη φάση είχαμε και το 1-0 για τον Ατρόμητο. Στο 17', ο Μαξίμοβιτς ανέτρεψε τον Κουλούρη μέσα στην περιοχή, ο Ζαχαριάδης έδειξε την άσπρη βούλα σωστά και ο επιθετικός του Ατρόμητου έκανε το 1-0. Επτά λεπτά μετά το 1-0, ο Ατρόμητος στην δεύτερη ουσιαστικά οργανωμένη του επίθεση, βρήκε το 2-0.

Ο Ενσικουλού από τα δεξιά έκανε το γύρισμα, ο Μπανανά άθελά του μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδα του για το 2-0 του Ατρόμητου. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Το καθάρισε και το... έσβησε

Το παιχνίδι... τελείωσε αρκετά νωρίς στην επανάληψη, με τον Ατρόμητο να κάνει το 3-0 και να καθαρίζει μια και καλή την αναμέτρηση! Συγκεκριμένα, στο 53', ο Ενσικουλού βρήκε τον Μανούσο, αυτός πέρασε ξανά στον Αφρικανό ο οποίος πλάσαρε για το 3-0.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα. Ο Ατρόμητος είχε τον απόλυτο έλεγχο, με τον Πανιώνιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 89' με τον Μπουμάλ να αστοχεί προ κενής εστίας. Κάπως έτσι οι Περιστεριώτες μπόρεσαν να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

MVP: Ο Ενσικουλού. Ο Κονγκολέζος επιθετικός είναι μέσα στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Έκανε ένα καλό παιχνίδι, βοήθησε πολύ την ομάδα του να φτάσει σε μια άνετη νίκη και ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν σε μια πολύ καλή εμφάνιση του Ατρόμητου.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μαξίμοβιτς. Ο αμυντικός του Πανιώνιου έχει κάνει το πέναλτι στον Κουλούρη και γενικώς είχε αρκετά προβλήματα απέναντι στο επιθετικό δίδυμο του Ατρόμητου. Άλλωστε η ομάδα του δέχτηκε τρία τέρματα, κάτι που σημαίνει πως η άμυνα δεν τα πήγε και πολύ καλά...

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ούμπιδες. Ο αρχηγός του Ατρόμητου ήταν και πάλι όλο το κέντρο για τους Περιστεριώτες. Ο Αργεντινός έκανε πολλά χιλιόμετρα, από τα πόδια του έφυγε η μπάλα στη φάση που κέρδισε το πέναλτι ο Κουλούρης και γενικά ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του για ακόμα μια αγωνιστική.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Μπανανά που έβαλε την προβολή στο γύρισμα του Ενσικουλού κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0 για τον Ατρόμητο.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής Ζαχαριάδης, έχει δώσει σωστά το πέναλτι στον Κουλούρη από το οποίο ήρθε το 1-0, όμως νωρίτερα ο πρώτος βοηθός Νατσιόπουλος, έχει σηκώσει λανθασμένα το σημαιάκι του για οφσάιντ σε μια φάση που ο Ντουρμισάι σκόραρε. Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος καθάρισε εύκολα το παιχνίδι και οι διαιτητές δεν είχαν κάποιες άλλες δύσκολες φάσεις.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητος πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. Μετά και την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη πλέον την έπιασε στην τρίτη θέση στους 43 βαθμούς και την... έχει στην ισοβαθμία. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και πάει εκεί με την ψυχολογία στα ύψη και για να πάρει ότι καλύτερο μπορέσει. Από την άλλη ο Πανιώνιος ήταν εμφανώς κουρασμένος μετά την υπερπροσπάθεια στην Τούμπα και αυτό το... πλήρωσε με το 3-0 στο Περιστέρι, παραμένοντας σε δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (84' Κορτ), Μπουσουλάτζιτς, Ενσικουλού (72' Μπρούνο), Μανούσος (72' Κωτσόπουλος), Κουλούρης

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Ντομίνγες, Σταυρόπουλος (86' Οικονομίδης), Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μανιάτης (62' Άρτσε), Σπιριντόνοβιτς (74' Καμαρά), Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Ντουρμισάι

 

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα