Πέρασε με τεσσάρα από τον Βόλο ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Πέρασε με τεσσάρα από τον Βόλο ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον ΑΟΧ Κισσαμικό που κέρδισε τον πρωτοπόρο Βόλο 1-3 και παρέμεινε στην 8η θέση με 27 βαθμούς. Οι Κρητικοί, προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με το πρώτο 45λεπτο να μένει στο ισόπαλο 0-0. Ο Βόλος, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκαλίτσιου στο 47, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 57' ο Ρίσκι με σουτ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, με την ομάδα του Βόλου να αντιδρά και στο 63' να ισοφαρίζει με τον Μάντζη.

Ωστοσο, ο ΑΟΧ Κισσαμικός φαινόταν αποφασισμένος για το διπλό! Έτσι, πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 70' με σουτ του Κουσκουνά, ενώ στο 81' έγινε και το 1-3 με το δεύτερο γκολ του Ρίσκι! Οι Κρητικοί όμως είχαν ακόμα ένα γκολ για το φινάλε! Συγκεκριμένα στο 92', ο Σάλιακας διαμόρφωσε το τελικό 1-4!

Οι συνθέσεις: Βόλος (Φεράντο): Μπουργάνης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας (46′ Φράγκος), Γκαλίτσιος, Μάντζης, Καμπαγέρο (60′ Εν Γκουέμ), Καρρίκι (73′ Κόκκορης), Ηλιόπουλος, Κότο, Πίτου Γκαρσία.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Σεσάι, Ζιουλής (46′ Αρναούτογλου), Καραγεώργης, Σάλιακας, Τόλι, Μουμίν, Ρίσκι (84′ Σελινιωτάκης), Κάσσος, Κουσκουνάς, Χαλκιαδάκης.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα