Κύπελλο Ελλάδας: Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους 4 ΑΕΚ και Ατρόμητος

Κύπελλο Ελλάδας: Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους 4 ΑΕΚ και Ατρόμητος

Ο σημερινός αγώνας ρεβάνς ΑΕΚ-Ατρόμητος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο σημαντικότερος των «κιτρινόμαυρων» μέχρι τον επόμενο για την ίδια διοργάνωση.

Στην Ένωση έχουν στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή τη σημερινή ρεβάνς (του 1-0) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (στις 7:30 μ.μ.)

Ο σημερινός αγώνας ρεβάνς με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο σημαντικότερος των «κιτρινόμαυρων» μέχρι τον επόμενο για την ίδια διοργάνωση.

Για να καταφέρουν ωστόσο οι πρωταθλητές να προκριθούν στα ημιτελικά και να κρατήσουν ζωντανό τον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου θα πρέπει να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Περιστέρι.

«Θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο με σοβαρότητα γιατί είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Οικονόμου και ξεκαθάρισε:

«Γνωρίζουμε όλοι ότι το Κύπελλο είναι ο μοναδικός δρόμος εγχώριας διάκρισης στη διάρκεια της εφετινής σεζόν…».

Από την πλευρά του, ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, μεταφέροντας τα πλάνα του για ενδεχόμενο rotation στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ενδέχεται να αποφάσισε να βάλει βασικό τον Τσιντώτα στο προηγούμενο ματς με τον Απόλλωνα, όμως όλα δείχνουν ότι ο Μπάρκας επιστρέφει –εκτός απροόπτου– σήμερα κάτω από τα γκολπόστ της Ενωσης.

Επίσης, ο Μπακασέτας είναι στην αποστολή για το σημερινό ματς, καθώς ξεπέρασε την κάκωση που είχε, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα