Τελικό: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 2-0

Τελικό: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 2-0

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0. 

90' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων στην αναμέτρηση. 

89' Κερδίζει νέο κόρνερ από τα δεξιά ο Παναθηναϊκός. 

88'Τρίτη αλλαγή για τον Πανιώνιο. Εκτός ο Άρσε και στη θέση του ο Μπουμάλ. 

86' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Τσιλούλης για φάουλ πάνω στον Κολοβέτσιο. 

84' Κερδίζει νέο κόρνερ ο Παναθηναϊκός με την άμυνα του Πανιωνίου να διώχνει το γέμισμα του Χατζηθεοδωρίδη. 

83' Τρίτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Μαυρομμάτης, στη θέση του ο Δώνης. 

81' Ο Παναθηναϊκός βγήκε όμορφα στην επίθεση αλλά η σέντρα του Κουρμπέλη ήταν εύκολη λεία για τον Κότνικ ώστε να βγει και να μπλοκάρει τη μπάλα. 

79'Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Εκτός ο Μανιάτης στη θέση του ο Μπανανά. 

77' Νέο λάθος από τον δεύτερο επόπτη της αναμέτρησης. Αυτή τη φορά εις βάρος του Πανιωνίου καθώς δεν είδε ότι ο Κουρμπέλης μπήκε στην διεκδίκηση της φάσης ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ. 

77' Κόρνερ κερδίζει ο Πανιώνιος αλλά η άμυνα του Παναθηναϊκού έδιωξε. 

75'Κερδίζει νέο κόρνερ και πάλι από τα αριστερά ο Παναθηναϊκός. Πέρασε και αυτό όμως χωρίς αποτέελεσμα. 

74' Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Μουνιέ ο Κουρμπέλης έγινε κάτοχος της μπάλας με το σουτ να κοντράρει στα σώματα. 

73' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Κάτσε και στη θέση του ο Μουνιέ. 

73' Νέο κόρνερ κερδίζει ο Παναθηναϊκός και πάλι από τα αριστερά. 

72' Αλλαγή για τον Πανιωνίο. Εκτός ο Σπιριντόνοβιτς και στη θέση του ο Τσιλούλης. 

72'Ο Παναθηναϊκός γύρισε ωραία τη μπάλα με τον Πούγγουρα να κάνει τη σέντρα και την άμυνα του Πανιωνίου να διώχνει σε κόρνερ. 

70' Σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη από τα αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε αφού δεν βρήκε αποδέκτη κάποιον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. 

66'  Κίτρινη κάρτα θα δει ο Κουρμπέλης για φάουλ πάνω στον Κόρμπο. 

65' Ο Βέργος υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ και ενώ έφευγε μόνος του στην επίθεση για τον Παναθηναϊκό. Τρίτο σημερινό λάθος από τον Σιδηρόπουλο της ΕΠΣ Έβρου. 

63' Ωραία ενέργεια του Μασούρα από τα δεξιά. Απέφυγε δυο παίκτες και έκανε τη σέντρα με την άμυνα του Παναθηναϊκού να διώχνει σε κόρνερ. 

61' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Χατζηγιοβάνης και στη θέση του ο Βέργος.  

59' Απαντάει ο Παναθηναϊκός. Ωραία κάθετη πάσα προς τον Μακέντα ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, αρκετά πλάγια, επιχείρησε το σουτ με τον Κότνικ να διώχνει. 

58' Νέα ευκαιρία για το Πανιώνιο. Ο Σπιριντόνοβιτς μπήκε από τα αριστερά, έκανε και το πλασέ, ήταν αδύναμο με τον Διούδη να μπλοκάρει. 

56' ΓΚΟΛ

Κάνει το 2-0 ο Πανιώνιος με τον Σταυρόπουλο. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τα δεξιά ο Κουρμπέλης δεν απομάκρυνε σε πρώτο χρόνο τη μπάλα, ο Ντουρμισάι την βρήκε για τον Σταυρόπουλο ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε τον Διούδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0. 

55' Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο. Ο Κόρμπος έδωσε δεξιά στον Ντουρμισάι ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα με τον Μαυρομμάτη να διώχνει σε κόρνερ. 

54'  Ο Ντουρμισάι ανέλαβε την εκτέλεση με τον Διούδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει τη μπάλα. 

53' Κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο ο Πανιώνιος που σε αυτό το δεύτερο μέρος έχει και τον αέρα με το μέρος του. 

50' Στην επίθεση ο Πανιώνιος με τον Ντουρμισάι να περνάει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Κουρμπέλη, έδωσε στον Άρσε ο οποίος έκανε το σουτ με τον Διούδη να μπλοκάρει. 

49'  Ο Χατζηγιοβάνης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στον Κόρμπο. 

47'  Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στο δεύτερο μέρος έχοντας και πάλι την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά. 

46'  Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. 

46'  Χωρίς αλλαγες οι δυο ομάδες. 

45' Ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0 από το 10' με το πλασέ του Σπιριντόνοβιτς. 

44'  Κίτρινη κάρτα θα δει ο Μαυρομμάτης για φάουλ πάνω στον Ντουρμισάι. 

41'  Λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Ντουρμισάι τον οποίο κάλυπτε η άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο φορ του Πανιωνίου ανακόπηκε ενώ ήταν κοντά στο σημείο του κόρνερ. 

40'  Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αντεπίθεση από τα αριστερά με τον Χατζηγιοβάνη ο οποίος όμως καθυστέρησε και χάθηκε η μπάλα. 

38'  Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει το σύστημα του και παίζει με δυο παίκτες στην επίθεση. Καθώς τον Μακέντα βοηθάει και ο Άλτμαν. 

35' Φάουλ σε καλό σημείο για τον Πανιώνιο. Έγινε το γέμισμα και η προβολή στο πρώτο δοκάρι με την άμυνα του Παναθηναϊκού να διώχνει. 

32'  Μικρή διακοπή στο ματς λόγω ενός τραυματισμού του Χατζηθεοδωρίδη. Τον πάτησε κατά λάθος ο Κόρμπος. 

29'  Με την προβολή του ριπλέι στη φάση του δευτέρου λεπτού υπάρχει πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Ο Ντουρμισάι με τα δυο του χέρια κρατάει τον Κουρμπέλη που κάνει κίνηση προς την μπάλα. Τον ρίχνει κάτω. Καθαρή παράβαση που δεν υπέδειξε ο Κουμπαράκης. 

28' Στο πρώτο δοκάρι το κόρνερ με τον Κόρμπο να παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Διούδη να πιάνει με δεύτερη προσπάθεια. 

27' Κόρνερ για τον Πανιώνιο. Σε μια φάση που ο Ντουρμισάι είδε τη μπάλα να φτάνει στα πόδια του από διώξιμο του Πούγγουρα, έκανε το σουτ και ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ. 

26'  Ο Μακέντα με τη βοήθεια του... αέρα έγινε αποδέκτης της μπάλας και έκανε την κεφαλιά με τον Κότνικ να αποκρούει. 

26' Ο Κάτσε βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε και το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στην πλάτη του Ντομίνγκες και απομακρύνθηκε. 

22'  Πάσα προς τον Χατζηγιοβάνη ο οποίος έκανε το γύρισμα με τον Μανιάτη να διώχνει σε κόρνερ. 

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει βρεθεί οκτώ φορές πίσω στο σκορ και έχει καταφέρει να κάνει την ολική ανατροπή σε ένα εξ αυτών, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. 

19' Σέντρα σουτ από τον Πούγγουρα αλλά ο Κότνικ είδε τη μπάλα να φεύγει αρκετά εκτός εστίας. 

15' Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να απειλεί μέχρι στιγμής την εστία του Κότνικ. 

Κόντρα στην ροή του αγώνα σε αυτό το πρώτο δεκάλεπτο επιτεύχθηκε το γκολ του Πανιωνίου. 

Αυτό ήταν το πρώτο φετινό τέρμα του Σπιριντόνοβιτς τη φετινή σεζόν. 

10' ΓΚΟΛ Ανοίγει το σκορ ο Πανιώνιος με τον Σπιριντόνοβιτς. Στην πρώτη τους επίθεση οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Ωραία μπαλιά προς τον Ντουρμισάι η μπάλα με λίγη τύχη βρέθηκε στον Άρσε ο οποίος έδωσε αριστερά στον Σπιριντόνοβιτς ο οποίος πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Διούδη και έκανε το 1-0. 

6'  Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" γύρισαν ωραία τη μπάλα με τον Χατζηθεοδωρίδη να κάνει τη σέντρα και τον Χατζηγιοβάνη στο δεύτερο δοκάρι να προσπαθεί να σουτάρει αλλά η μπάλα έφυγε έξω. 

3'  Ο Μπουζούκης εκτέλεσε το κόρνερ, υπήρξε μια πτώση ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" να ζητούν πέναλτι. 

2' Κερδίζει κόρνερ ο Παναθηναϊκός. Το πρώτο στο ματς. 

1'  Ξεκίνησε η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη σέντρα και την πρώτη επίθεση

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα