Φωτιά στο ΟΑΚΑ! Ματαιώθηκαν κολυμβητικοί αγώνες

Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω από το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι αγώνες κολύμβησης Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α', Β', για τα σωματεία της νότιας Ελλάδας.

Η δεύτερη μέρα των χειμερινών αγώνων κολύμβησης Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’, Β’, για τα σωματεία της νότιας Ελλάδας ματαιώθηκε, λόγω πυρκαγιάς που προκλήθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω από το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ο υποσταθμός της ΔΕΗ υπέστη βραχυκύκλωμα, από το οποίο προκλήθηκε μικρή σε έκταση πυρκαγιά. Ο καπνός μπήκε μέχρι και μέσα στο κολυμβητήριο, προκαλώντας αναστάτωση για λίγη ώρα.

Ευτυχώς, δεν είχαν ξεκινήσει τα αγωνίσματα όταν προκλήθηκε η φωτιά, με την ΚΟΕ να αναβάλει το πρωινό πρόγραμμα και να μεταφέρει το υπόλοιπο πρόγραμμα για το Σάββατο και την Κυριακή στα κολυμβητήρια της Νίκαιας και του Πειραιά.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ΟΑΚΑ, αφού πρόβλημα είχε προκύψει και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με το Περιστέρι για τη Basket League στις 19 Ιανουαρίου. 

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

Ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε στο μηχανοστάσιο του κλειστού κολυμβητηρίου των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας (ΟΑΚΑ) υποχρέωσε σε ματαίωση του πρωινού προγράμματος των Χειμερινών κολυμβητικών αγώνων. Κατόπιν τούτου η ΚΟΕ μεταφέρει τους αγώνες σε αλλά κολυμβητήρια της Αττικής.

Οι αγώνες που άρχισαν την Παρασκευή το απόγευμα θα συνεχιστούν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με το κάτωθι πρόγραμμα:

Σάββατο (16/2): Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Ώρα έναρξης: 18.00, 2η αγωνιστική.

Κυριακή (17/2): Εθνικό κολυμβητήριο Νίκαιας. Ώρα έναρξης: 09.00, 3η αγωνιστική.

Κυριακή (17/2): Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Ώρα έναρξης: 16.00, 4η αγωνιστική.

Πηγή: newsit
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα