Μπλατ: Συγγνώμη από τον κόσμο, ίσως χρειαζόμαστε παίκτη

Μπλατ: Συγγνώμη από τον κόσμο, ίσως χρειαζόμαστε παίκτη

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εστίασε στο κακό επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του στην ήττα από την Μπαρτσελόνα, απολογήθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού και παραδέχτηκε πως ένας έξτρα γκαρντ δημιουργός θα ήταν χρήσιμος.

«Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο δεκάλεπτο και τον τρόπο που έπαιξε η Μπαρτσελόνα, έγινε και η διαφορά. Αναγκαστήκαμε να τους κυνηγάμε και βγήκαμε από το πλάνο μας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους καταπληκτικούς φιλάθλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν, αλλά δεν τους το ανταποδώσαμε με ένα καλό παιχνίδι. Ήταν μια σκληρή ήττα, που μας αναγκάζει να κάνουμε κάποιες αναπροσαρμογές για να επιστρέψουμε στον τρόπο που παίζαμε πριν λίγες εβδομάδες. Είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσουμε, να σκεφτούμε και να βρούμε τις λύσεις. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Είμαστε κάτω τώρα και αυτό συμβαίνει σε μια σεζόν. Θα πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά για να βγεις από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Κι αυτό θα κάνουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ερωτηθείς πού αποδίδει την έλλειψη αντίδρασης της ομάδας του απάντησε: «Ειλικρινά δεν έχω απάντηση αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ο τρόπος που έχουμε αντιδράσει ως τώρα φέτος».

Για την αντιμετώπιση των αντιπάλων γκαρντ είπε: «Είναι περίεργο ότι στο τέλος η Μπαρτσελόνα πέτυχε 76 πόντους. Ο μέσος όρος στα παιχνίδια που χάνουν είναι 74 πόντοι. Ο Πάνγκος και ο Ερτέλ δεν σκόραραν πολύ και νομίζω πως δεν μας πλήγωσαν πολύ από αυτές τις θέσεις. Επιθετικά δεν μας πλήγωσαν περισσότερο από όσο περιμέναμε. Αυτό που μας πλήγωσε ήταν η πραγματικά κακή μας επίθεση. Μας έβγαλαν από νωρίς εκτός ρυθμού με την επιθετική τους άμυνας και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε από νωρίς. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά κυρίως από επιθετικής πλευράς. Και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό».

Σχετικά με τον περιορισμένο χρόνο του Ζακ ΛεΝτέι στο δεύτερο ημίχρονο είπε: «Έχει να κάνει με το πώς νιώθω ότι μπορεί να ανταποκριθεί ένας παίκτης σε ένα ματς. Δεν πιστεύω πως έκανε καλή δουλειά αμυντικά όταν μπήκε στο ματς. Έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδι στο παρελθόν και θα ξανακάνει. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη στατιστική, αλλά με την αίσθηση που έχουμε για το ματς και τους παίκτες που έχει να αντιμετωπίσει κάθε φορά».

Για το αν λείπει από τον Ολυμπιακό ένας δημιουργός, είπε: «Ναι, ίσως μας λείπει».

Αναφορικά με τις αρνητικές Μου αρέσει που στην Ελλάδα σας αρέσει η ιστορία. Όμως θα έπρεπε να ασχολείστε και με το μέλλον. Η ιστορία δεν λύνει και τα δικά μου προβλήματα».

Τέλος για τα προβλήματα που δημιούργησαν τα ψηλά σχήματα της Μπαρτσελόνα τόνισε: «Ίσως ήταν ένα πρόβλημα αυτό. Είχαμε κερδίσει στη Βαρκελώνη με την ίδια μεγάλη front line, αλλά σήμερα μας δημιούργησαν προβλήματα. Ο Σίνγκλετον στο πρώτο ματς δεν είχε σκοράρει καθόλου, κάναμε καλή δουλειά πάνω του, αλλά σήμερα μας πλήγωσε».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα