Πρόστιμο μαμούθ για φοροδιαφυγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Πρόστιμο μαμούθ για φοροδιαφυγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε το πρωί την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Μαδρίτης, για την πολύκροτη υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε την ενοχή του και αποδέχθηκε το πρόστιμο “μαμούθ”, το ύψος του οποίου ανέρχεται στα 18,8 εκατομμύρια ευρώ, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στο δικαστήριο χαμογελαστός, έχοντας στο πλευρό του, τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δικαστές είχαν απορρίψει νωρίτερα δύο αιτήματα των συνηγόρων του με σκοπό να αποφύγει τις κάμερες. Αρχικά, ζήτησαν να καταθέσει μέσω βίντεο-διάσκεψης και όταν το αίτημά τους απορρίφθηκε, ζήτησαν να μεταβεί με αυτοκίνητο από την πίσω είσοδο.

Στον 33χρονο Πορτογάλο άσο της Γιουβέντους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 23 μηνών με αναστολή. Και μπορεί ο Ρονάλντο να απέφυγε... της φυλακής τα σίδερα, ωστόσο ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο, κινδυνεύει σε μία ανάλογη υπόθεση φοροδιαφυγής.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα