ΑΕΚ - Αστερας Τριπολης 3 - 0, τελικό σκορ

ΑΕΚ - Αστερας Τριπολης 3 - 0, τελικό σκορ

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.



Αυτά από εμάς, καλή συνέχεια.

Τέλος στην αναμέτρηση! Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Ατρομήτου, ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Λιβάγια, Άλεφ και Πόνσε τα γκολ της Ένωσης στο πρώτο εικοσάλεπτο.

90'+1' Ο Κλωναρίδης έσπασε στον Γκάλο, ο οποίος σούταρε δυνατά αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε και έδιωξε.

Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος.

89' Ωραίο σουτ του Φερνάντεθ, δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπάρκα.

88' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Κρίστιτσιτς με ωραία κάθετη τροφοδότησε τον Κλωναρίδη, ο οποίος ήταν ολομόναχος απέναντι από τον Παπαδόπουλο αλλά το κακό πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε εστία!


87' Λανθασμένη υπόδειξη του δεύτερου βοηθού στον Κλωναρίδη, ο οποίος έφευγε μόνος του απέναντι στον Παπαδόπουλο.
82' Αλλαγή για την ΑΕΚ! Αποθέωση για τον Πόνσε που δίνει τη θέση του στον Γιακουμάκη.

77' Αλλαγή για τον ΑΕΚ. Κλωναρίδης αντί Λιβάγια, ο οποίος αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο!
76' Σουτ του Μανιά από θέση μέσα και αριστερά, η μπάλα άουτ.

76' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Γκάλο εκτέλεσε εξαιρετικά ακόμη ένα φάουλ, ο Πόνσε έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Παπαδόπουλος δεν του επέτρεψε να σκοράρει!

76' Κίτρινη κάρτα στον Γκάλο καθώς ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει πριν εκτελέσει το φάουλ.

Στον αγωνιστικό χώρο έχει περάσει και ο Κρίστιτσιτς αντί του Μάνταλου στο 71ο λεπτό!

74' Σουτ του Βλάχου, η μπάλα περνάει άουτ.

73' Αλλαγή για τον Αστέρα. Δουβίκας αντί Ιγκλέσιας.

72' Νέο σουτ του Μπακασέτα, περίπου 3-4 μέτρα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

68' Ωραίο σουτ του Μπακασέτα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

66΄ Κίτρινη κάρτα στον Ιγκλέσιας.

66' Aλλαγή για τον Αστέρα. Φερνάντεθ αντί Κυριακόπουλου.  
58' Νέα ευκαιρία για την Ένωση. Ακόμη ένα εξαιρετικό στημένο του Γκάλο, ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία!

57' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Πόνσε έκλεψε την μπάλα και έφυγε στην κόντρα, πέρασε σαν... σταματημένο τον Τριανταφυλλόπουλο και σούταρε αλλά ο Μουνάφο που είχε «διαβάσει» την φάση, έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή!

54' Σουτ του Μουνάφο έξω από την περιοχή, δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει ο Μπάρκας.

48' Πέναλτι ζητάει η ΑΕΚ όταν σε σουτ του Γκάλο η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Μουνάφο. «Παίζετε» έδειξε ο διαιτητής, προφανώς το θεώρησε ακούσιο επειδή η απόσταση ήταν κοντινή και δεν προλάβαινε να... μαζευτεί ο Ισπανός χαφ.

46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο! Χωρίς αλλαγές συνεχίζει η ΑΕΚ.

46' Αλλαγή για τον Αστέρα. Βλάχος αντί Κώτσιρα.

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο! Η ΑΕΚ χάρη σε ένα εκρηκτικό πρώτο εικοσάλεπτο προηγείται με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης και έχει καθαρίσει το ματς! Λιβάγια, Άλεφ και Πόνσε (σσ. με πέναλτι) τα γκολ των γηπεδούχων.

45' Σωστή υπόδειξη οφσάιντ στον Καλτσά.

Το ματς παρότι έδειχνε μετά τα τρία γκολ της ΑΕΚ να έχει... σβήσει, δεν έχει συμβεί αυτό. Πολλά νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των δύο ομάδων και τέσσερις κίτρινες κάρτες.

43' Κίτρινη κάρτα στον Μανιά.

41' O Mάνταλος δέχεται την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και μάλλον την γλυτώνει... φτηνά καθώς πάτησε εκτός φάσης τον Ιγκλέσιας!

36' Σωστή υπόδειξη οφσάιντ στον Τριανταφυλλόπουλο.

30' Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου για σκληρό φάουλ στον Κυριακόπουλο.

30' Κίτρινη κάρτα στον Άλεφ. 

23' Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Εξαιρετική αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Χουλτ έκανε το γύρισμα αλλά ο Πόνσε δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Γιαννακόπουλο. Ο αριστερός μπακ της Ένωσης πάντως ήταν σε θέση οφσάιντ όμως ο πρώτος βοηθός δεν το είδε.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ είναι... ισοπεδωτική και δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της! Απιθανα πράγματα από τους κιτρινόμαυρους!

Ο Πόνσε εκτέλεσε το πέναλτι με δύναμη, με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του Παπαδόπουλου που είχε μαντέζει σωστά και είχε πέσει στην δεξιά του γωνία.

20' ΓΚΟΟΟΛ για την ΑΕΚ!
Ο Μάνταλος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, ο Μουνάφο πήγε με δύναμη και τζάρτζαρε τον αρχηγό της ΑΕΚ, με τον διαιτητή Φωτιά να δείχνει την άσπρη βούλα. Δύσκολη φάση.

19' Πέναλτι για την ΑΕΚ!

17' Η ΑΕΚ έφευγε στην αντεπίθεση αλλά ο Φωτιάς την... έκοψε καταλογίζοντας σωστά φάουλ του Λιβάγια στον Μαρτίνεθ.

Όπως και στα Γιάννενα, λοιπόν, έτσι και σήμερα η ΑΕΚ μπαίνει με μεγάλη διάθεση στο ματς και δείχνει να το καθαρίζει από νωρίς!

13' Μετά από γύρισμα του Καλτσά, ο Μανιάς έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Οικονόμου με καταπληκτικό τάκλιν δεν του επέτρεψε να σκοράρει!

Ο Γκάλο σέντραρε από τα δεξιά, με τον Τσιγκρίνσκι να κάνει την κεφαλιά-πάσα προς τον αμαρκάριστο Άλεφ που δεν είχε να σκοράρει σε κενή εστία για το 2-0!

12' ΓΚΟΟΟΛ για την ΑΕΚ!

11' Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Μάνταλος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει αρχικά και στη συνέχεια να προλαβαίνει να απομακρύνει σε κόρνερ.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο, ο Λιβάγια κινήθηκε προς την πορεία της μπάλας, την βρήκε με το... μπούτι αλλάζοντάς της πορεία! 1-0 για την ΑΕΚ από νωρίς στο ματς.

9' ΓΚΟΟΟΛ για την ΑΕΚ!

9' Μακρινό σουτ του Λιβάγια, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

8΄ Σωστή υπόδειξη οφσάιντ στον Κυριακόπουλο.

7' Επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Μάνταλου, η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

6' Πρώτη επίσκεψη της ΑΕΚ στα αντίπαλα καρέ αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος πρόλαβε τον Πόνσε πριν πλασάρει.

Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, παιχνίδι λαθών.

1' Σέντρα στην αναμέτρηση!

Πολύ όμορφη κίνηση από τους παίκτες της ΑΕΚ που κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη ενός αδικοχαμένου οπαδού της ομάδας και... αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί μπροστά στην μεγάλη φωτογραφία που έχουν αναρτήσει οι φίλοι της ομάδας.

Τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα και με μηδέν παθητικό η ΑΕΚ, από την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη προέρχεται ο Αστέρας.

Στο ματς που διεξάγεται αυτή την ώρα και φυσικά ενδιαφέρει την ΑΕΚ για την τρίτη θέση, ο Ατρόμητος προηγείται με 1-0 της Ξάνθης.

Το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από το Novasports 1 και να το ακούσετε ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας). Βοηθοί του οι Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου), ενώ τέταρτος είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας).

H AEK βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας στην 11η με 18.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους οι Αθανασιάδης, Φερνάντεθ, Δουβίκας, Τσιλιανίδης, Ρόλε, Μπελοκ, Βλάχος.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαρτίνεθ, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Μανιάς.

Στον πάγκο για την Ένωση οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Μπογέ.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης, 3-5-2): Μπάρκας – Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου – Γκάλο, Άλεφ, Μπακασέτας, Μάνταλος, Χουλτ – Λιβάγια, Πόνσε.

Ίδια... συνταγή όπως και στα Γιάννενα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ξανά με 3-5-2 οι «κιτρινόμαυροι», ίδια πρόσωπα στην ενδεκάδα!

Η ΑΕΚ μετά την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στα Γιάννενα και την «τεσσάρα» επί του ΠΑΣ, θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη κόντρα σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως είναι οι Αρκάδες.

Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα