Στέφανος Τσιτσιπάς: Παρασκήνιο από τη μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Παρασκήνιο από τη μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο

Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει περάσει στους «8» του Αυστραλιανού Όπεν έχοντας κατακτήσει μια τεράστια νίκη απέναντι στον Φέντερερ.



Βασιλειάδης για Τσιτσιπά: «Θερμά συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ»
Συγχαρητήριο μήνυμα στον Στέφανο Τσιτσιπά έστειλε ο Γιώργος Βασιλειάδης, για τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ στο αυστραλιανό open.

Το μήνυμά του στον Στέφανο Τσιτσιπά έστειλε ο Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ.

Συγκλονιστική εμφάνιση και τεράστια επιτυχία για τον Στέφανο Τσιτσιπά και το ελληνικό τένις! Στέφανε θερμά συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας κάνεις υπερήφανους. Τα καλύτερα είναι μπροστά...», έγραψε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Συγχαρητήρια της ΚΑΕ ΑΕΚ στον Τσιτσιπά
Τα συγχαρητήριά της στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση κόντρα στον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ, έστειλε η ΑΕΚ ΑΕΚ.

Τον Στέφανο Τσιτσιπά συνεχάρη η ΚΑΕ ΑΕΚ, για την τεράστια νίκη-πρόκριση επί του θρυλικού Ρότζερ Φέντερερ, στους «16» του Αυστραλιανού Open!

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ «Ενωσίτη» Στέφανε Τσιτσιπά, συγχαρητήρια Μεγάλε Έλληνα! (για το θρίαμβο και επί του μυθικού Ρότζερ Φέντερερ στο Αυστραλιανό Open)», ανέφερε στο «τιτίβισμά» της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Ο νέος αντίπαλος του Τσιτσιπά!

Με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Ισπανός τενίστας, νο.24 στην παγκόσμια κατάταξη νίκησε 3-2 σετ τον Κροάτη, Μαρίν Τσίλιτς. Αυτή ήταν η πέμπτη επικράτηση του Μπαουτίστα στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στο 2019.

Έκλαψε από τη χαρά του ο αδερφός του

Απίστευτη εικόνα. Ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα από τη χαρά του για την τεράστια επιτυχία.

 

Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις...

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα