Super League: Ατρομητος - Παναιτωλικος 2 - 2, τελικό σκορ

Super League: Ατρομητος - Παναιτωλικος 2 - 2, τελικό σκορ

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στο Περιστέρι.

        
Καλή συνέχεια! Δείτε μερικά από τα γκολ της αναμέτρησης στο τέλος...

Σας ευχαριστούμε πολύ που παρακολουθήσατε μαζί μας την αναμέτρηση του Περιστερίου...

90'+6' Λήξη του αγώνα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2.

90'+5' Σπουδαία φάση για τον Ατρόμητο, με τον Κιβρακίδη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Κιβρακίδη να... απογειώνεται, για να διώξει!

90'+3' Τρίτη αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Γκούγκα αντί Γουίλιαν.

90'+1' Σέντρα του Μάντσον, ανάποδο ψαλίδι από τον Κουλούρη, άουτ η μπάλα.

90' Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.

87' Δεύτερη αλλαγή για τον Παναιτωλικό, με τον Αμαράλ στη θέση του Άργκους.

84' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Στη θέση του Μάζουρεκ ο Μιχάι.

83' Γκοοοοολ! 2-2 ο Ατρόμητος, με τον Μούγιακιτς να εκμεταλλεύεται την ασθενή απόκρουση του Κυριακίδη στο σουτ του Κουλούρη, που έγινε κάτοχος της μπάλας από... σπόντα πάνω στον Άργκους, και με κοντινό πλασέ να ισοφαρίζει...
80' Αλλαγή για τον Ατρόμητο, με τον Ούμπιδες να αντικαθιστά τον Χατζηισαϊα.

80' Κίτρινη κάρτα στον Χατζηισαϊα, για φάουλ στον Μάζουρεκ.

78' Διπλή αλλαγή για τον Ατρόμητο. Μούγιακιτς και Κωτσόπουλος εντός αγωνιστικού χώρου αντί των Μπρούνο και Ενσικουλού αντίστοιχα.

77' Γκοοοοοοολ, 2-1 ο Παναιτωλικός, με τον Μανά να μπαίνει μόνος του στην περιοχή και με δυνατό σουτ από τα δεξιά να στέλνει την μπάλα ψηλά στην εστία του Μέγερι...

73' Σουτ του Μανά, η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Μέγερι.

72' Σουτ του Μπουσούλατζιτς, η μπάλα περνάει ψηλά άουτ.

69' Γκοοοοοολ! 1-1 ο Παναιτωλικός, με τον Μανά να ισοφαρίζει με πλασέ, εκμεταλλευόμενος την πολύ ωραία χαμηλή πάσα του Μαρινάκη, που τον έβγαλε τετ α τετ με τον Μέγερι.


68' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, που βγαίνει στην αντεπίθεση με τον Κουλούρη να βγάζει την πάσα στο κέντρο της άμυνας για τον επερχόμενο Μάντσον, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ!

66' Ξαφνικό σουτ του Ενσικουλού, λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει πάνω στα σώματα αντιπάλων...

60' Σουτ του Μάζουρεκ, έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ...

55' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μοράρ, από μακριά, διώχνει με δυσκολία ο Μέγερι σε κόρνερ, το οποίο περνάει ανεκμετάλλευτο για τον Παναιτωλικό!

53' Κίτρινη κάρτα στον Μάντσον, για μαρκάρισμα πάνω στον Μάζουρεκ.

52' Κίτρινη κάρτα στον Μάζουρεκ, για διαμαρτυρία.

50' Γκοοοοοολ! 1-0 ο Ατρόμητος, με τον Ενσικουλού να σκοράρει από κοντά, μετά από γύρισμα του Μάντσον από δεξιά και αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού.

46’ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ατρόμητο στη σέντρα.

45'+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς σκορ το ματς.

45'+1' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μοράρ, η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Μέγερι

45' Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος.

40' Κίτρινη στον Κιβρακίδη, για μαρκάρισμα πάνω στον Μάζουρεκ.

35' Χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, με τον Μοράρ -που είναι οφσάιντ, στο ξεκίνημα της φάσης- να γυρίζει μέσα από την περιοχή, από δεξιά, στον αμαρκάριστο Γουίλιαν, που σουτάρει όμως απελπιστικά άουτ!

34' Γυριστό σουτ του Κουλούρη, μετά από σέντρα του Κιβρακίδη από δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

31' Ωραία μπαλιά του Μάζουρεκ για τον Μανά, ωστόσο ο Μέγιερι βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε.

28' Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση, λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί του Παναιτωλικού και επηρεάζουν την ορατότητα όλων...

23' Κίτρινη κάρτα στον Μαλή, για μαρκάρισμα πάνω στον Ενσικουλού.

20' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Ενσικουλού να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και να σουτάρει, στέλνοντας όμως την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναιτωλικού!

19' Καλή φάση για τον Ατρόμητο, με τον Μάντσον να βγαίνει τετ α τετ με τον Κυριακίδη, να κάνει το γύρισμα για τον Κουλούρη αλλά τη μπάλα να απομακρύνεται από τον Μαλή, για να βρει στη συνέχεια στο σώμα του Κυριακίδη που μπλοκάρει...

7' Νέα σέντρα του Γιαννούλη, από αριστερά, διώχνει ο Τσοκάνης...

2' Σέντρα του Μπρούνο από δεξιά, η μπάλα περνάει παράλληλα με την αντίπαλη εστία.

 2' Σέντρα του Μπρούνο από δεξιά, η μπάλα περνάει παράλληλα από την αντίπαλη εστία.

1’ Αρχίζει ο αγώνας, με τον Παναιτωλικό στη σέντρα.

Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι καθιερωμένες χειραψίες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές!

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους διαιτητές...

Τώρα μπαίνουν οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων.

Λιγοστός ο κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου, με τον καιρό να παίζει τον ρόλο του.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες από τους προπονητές τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γιώργος Κομίνης του Συνδέσμου Θεσπρωτίας.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων θα καθίσουν οι Γιαννακόπουλος, Γκούγκα, Αμαράλ, Χαντάκιας, Αγροδήμος, Μιχάι και Τσιγγάρας.

Στον πάγκο των γηπεδούχων θα καθίσουν οι: Θεοδωράκης, Νάτσος, Ούμπιδες, Κωτσόπουλος, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης και Λαζαρίδης.

Όσο για το σχήμα με το οποίο ξεκινάει ο Παναιτωλικός; Αυτό απαρτίζεται από τους Κυριακίδη, Μαρινάκη, Άργκους, Μαλή, Τσοκάνη, Λουσέρο, Λιάβα, Μανά, Μάζουρεκ, Γουίλιαν και Μοράρ.

Στην αρχική 11άδα του Ατρόμητου βρίσκονται οι Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού, Κουλούρης και Μπρούνο.

Ο Παναιτωλικός έχει περάσει με νίκη και στα δύο τελευταία παιχνίδια του στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία στο Περιστέρι, ενώ στα τέσσερα τελευταία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε βάρος του Παναιτωλικού...

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό, που αφορά την ιστορία των δύο αντιπάλων, είναι ότι η έδρα δεν είναι τόσο ισχυρή. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα πέντε από τα 17 παιχνίδια τους στην Α' Εθνική, και μόλις δύο από τα 12 τελευταία!

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Παναιτωλικού τελείωσαν με σκορ 2-1, τρία υπέρ του και δύο σε βάρος του. Ακόμα από τα 14 παιχνίδια πρωταθλήματος ως τώρα τα οκτώ έχουν το σκορ αυτό, το 2-1! Ενώ τα 38 γκολ που έχουν επιτευχθεί στα παιχνίδια του Παναιτωλικού είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Ο Ατρόμητος πέρασε στην πρεμιέρα από το Αγρίνιο με νίκη, κάτι που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα ως τώρα! Ο Παναιτωλικός όμως έδειξε ότι βρίσκει και εκτός έδρας απόδοση, με τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ έχει νικήσει τα δύο τελευταία παιχνίδια του και τρία από τα τέσσερα τελευταία. Έτσι βρέθηκε έκτος στη βαθμολογία, φιλοδοξώντας να παραμείνει ψηλά!

Ο Ατρόμητος συμπλήρωσε ένα δύσκολο σερί αγώνων, με δύο νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια του, ενώ στα επτά πρώτα είχε έξι νίκες. Ωστόσο παραμένει σε... υψηλή πτήση, όντας τρίτος στη βαθμολογία και τώρα ξεκινάει μια σειρά οκτώ αγώνων με όλες τις ομάδες της περιφέρειας, ως το τέλος Φεβρουαρίου...

Μαζί θα παρακολουθήσουμε μέσω του sport-fm.gr και του ΣΠΟΡ FM 94,6 λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στο Περιστέρι.

Καλησπέρα σας.

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα