Δημοσίευμα - βόμβα: Κίνδυνος αποκλεισμού της Σίτι από το Champions League

Δημοσίευμα - βόμβα: Κίνδυνος αποκλεισμού της Σίτι από το Champions League

Κι ενώ όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται με το αποψινό ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ, που ξεκινάει σε λίγες ώρες, οι "Times" φέρνουν στο φως της δημοσιότητας ένα ρεπορτάζ εξαιρετικά σκοτεινό για το ευρωπαϊκό μέλλον της πλούσιας ομάδας που προπονεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Συγκεκριμένα, το έγκυρο Μέσο υποστηρίζει ότι ο κορυφαίος οικονομικός ελεγκτής της ΟΥΕΦΑ επιβεβαίωσε στο βελγικό περιοδικό "Sport and Strategy" ότι οι "Πολίτες" κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το Champions League εξαιτίας παραβιάσεων των κανονισμών που αφορούν χρήματα από χορηγίες.

Ο παράγοντας της ΟΥΕΦΑ ονομάζεται Ιβς Λατέρμ (επικεφαλής του ανεξάρτητου σώματος οικονομικού ελέγχου) και η ατάκα του για τη Σίτι ήταν "...εάν είναι αλήθεια ό,τι έχει γραφεί, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην βαρύτερη τιμωρία: Αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ..." ως συνέπεια της όλης υπόθεσης.

Η Σίτι ελέγχεται για 59,5 εκατ. λίρες που παρουσιάστηκαν ως έσοδα από χορηγίες που υποτίθεται ότι θα ερχόντουσαν από την αεροπορική εταιρία "Etihad", αλλά φέρεται να μπήκαν στα ταμεία από την ιδιοκτήτρια εταιρία του βαθύπλουτο συλλόγου με την ονομασία: Abu Dhabi United Group.

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα