Ο Βάρντι το πρώτο γκολ για το 2019

Ο Βάρντι το πρώτο γκολ για το 2019

Ο Τζέιμι Βάρντι πέτυχε το πρώτο γκολ στο 2019 και το πανηγύρισε δεόντως, χαρίζοντας τη νίκη στην Λέστερ.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τα «ζαχαρωτά» ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε για την ομάδα του Κλοντ Πιέλ που μόλις πριν από λίγες μέρες είχε ηττηθεί από την Κάρντιφ, αδυνατώντας να επενδύσει στις μεγάλες νίκες που είχε πάρει κόντρα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι σε απανωτά ματς.

Το παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ» ήταν αρκετά ήρεμο και στις περισσότερες στιγμές του αδιάφορο, με τον Κένι από πλευράς γηπεδούχων να έχει τη μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 21' σούταρε με δύναμη σε μια χαμένη μπαλιά στα όρια της περιοχής και πέτυχε το δοκάρι του Σμάιχελ.

Η Λέστερ ευτύχησε να σκοράρει από λάθος στα μετόπισθεν της Έβερτον όταν ο Κιν έχασε ένα κοντρόλ και ο Ρικάρντο έστειλε κατευθείαν τον Βάρντι στην περιοχή του Πίκφορντ για να σουτάρει σωστά με το αριστερό ο φορ των φιλοξενούμενων και να γράψει το τελικό 1-0. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα επιχείρησαν να πιέσουν, ήταν όμως μάταιο, ενώ, ο Βάρντι όσο κι αν έτρεξε και βρήκε χώρους, δεν εκμεταλλεύτηκε τα κενά που άφησαν οι γηπεδούχοι στην άμυνα.

Τα «ζαχαρωτά» έχασαν τεράστια ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε κεφαλιά του Τοσούν που απέκρουσε αρχικά και μπλόκαρε εν συνεχεία ο Σμάιχελ...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα