Επικράτησε με το ζόρι η Γιουβέντους. Την έσωσαν Ρονάλντο και VAR

Επικράτησε με το ζόρι η Γιουβέντους. Την έσωσαν Ρονάλντο και VAR

Έστω και δύσκολα, η Γιουβέντους επιβλήθηκε στο Τορίνο με 2-1 της Σαμπντόρια, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Serie A.

Bασικός υπαίτιος για αυτό ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι «μπιανκονέρι» να στέψουν με επιτυχία την τελευταία τους υποχρέωση για το 2018 και να αναδείχθούν με... διαφορά πρωταθλητές χειμώνα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες πριν ο CR7 είχε αποτρέψει την ήττα στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα (πέρασε αλλαγή και διαμόρφωσε το τελικό 2-2) και στην αναμέτρηση με τη «Σαμπ» ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο τέρματα της «βέκια σινιόρα», το πρώτο στο 2ο και το άλλο στο 65ο με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Γενοβέζους ο Κουαλιαρέλα στο 33ο λεπτό, ενώ έφτασαν στην ισοφάριση με γκολάρα του Σαπονάρα στις καθυστερήσεις, όμως ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR το ακύρωσε για οφσάιντ, γλιτώνοντας τη Γιουβέντους από δεύτερη σερί γκέλα.
Μ' αυτά και μ' αυτά η πρωτοπόρος της Serie A διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα (17 νίκες, 2 ισοπαλίες) και προσωρινά ξέφυγε με δώδεκα βαθμούς από την δεύτερη της βαθμολογίας, Νάπολι, η οποία στις 19:00 υποδέχεται στο «Σαν Πάολο» την Μπολόνια.

Δείτε στιγμιότυπα

politis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα