"Βόμβα" για Πικέ: Αποσύρεται για να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

"Βόμβα" για Πικέ: Αποσύρεται για να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής (28/12) της Mundo Deportivo αποκάλυψε την πρόθεση του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν 2019-2020. Το καλοκαίρι του 2020 ο Ισπανός θα διανύει το 33ο έτος της ζωής του, επομένως εφόσον το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας έχει βάση, πρόκειται για αν μη τι άλλο ασυνήθιστη απόφαση.

Δίνεται έμφαση δε στην επιθυμία του Πικέ να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και μάλιστα στο κοντινό μέλλον, δεδομένου και ότι οι εκλογές είναι προγραμματισμένες το 2021. Μάλιστα, απώτερος στόχος του είναι να δει τους Τσάβι Ερνάντεθ και Αντρές Ινιέστα να αποτελούν δίδυμο στον καταλανικό πάγκο επί της δικής του θητείας, αλλά και τον Κάρλες Πουγιόλ τεχνικό γραμματέα, αναβιώνοντας έτσι την ομάδα που διέπρεψε επί εποχής Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά αυτή τη φορά σε διοικητικό επίπεδο.

Πάντως, ο Πικέ έχει συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα μέχρι το 2022, γεγονός που βέβαια εφόσον ο ίδιος δώσει το «πράσινο φως» για τη λύση του συμβολαίου του άνευ αποζημίωσης, πιθανότατα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Μένει να δούμε εάν θα επαληθευτεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση του 31χρονου στόπερ.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα