Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο διάδοχος του!

Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο διάδοχος του!

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ, καθώς η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά την ήττα με «κάτω τα χέρια» από την Ρεάλ στη Μαδρίτη και το αρνητικό ρεκόρ που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός στην Euroleague (6-7), το οποίο τον έθεσε εκτός οκτάδας και πλέι οφ. 

Ο Καταλανός αποχαιρετά το «τριφύλλι» μετά από 2.5 χρόνια θητείας στην ομάδα, η οποία πλέον περνά έως το τέλος της σεζόν στον Γιώργο Βόβορα.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας αντεπίθεσης του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (21/12), μαζί με τους συνεργάτες του και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με  SDNA o θρυλικός προπονητής του NCAA, Ρικ Πιτίνο, τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα!

Και το όνομα αυτού: Ρικ Πιτίνο! O 66χρονος θρυλικός προπονητής ομάδων του NCAA, τα βρήκε με τους «πράσινους» και ο Αμερικανός προπονητής ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα, με το deal να προκαλεί παγκόσμια αίσθηση!

Μάλιστα, ο έγκυρος ρεπόρτερ του «ESPN», Άντριαν Βοϊναρόφσκι, έγραψε στο Twitter: «Ο Ρικ Πιτίνο, που είναι μέλος του Naismith Hall of Fame, ολοκληρώνει τη συμφωνία του για να γίνει πρώτος προπονητής της δυνατής ομάδας της Euroleague, του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, όπως λένε οι πληροφορίες του ESPN».

Τα έψαλε στους παίκτες ο Γιαννακόπουλος! Θα αρχίσω να κόβω συμβόλαια  

«Γκάζια» στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εικόνα της ομάδας έριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Λίγη ώρα αφότου γνωστοποιήθηκε η αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ τα έχωσε για τα καλά στους «πράσινους». 

Όπως μετέφερε λοιπόν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, τους μάζεψε στο κέντρο του γηπέδου πριν την προπόνηση και κάνοντάς τους παρατηρήσεις σε έντονο ύφος, είπε ανάμεσα σε άλλα: 

«Ο προπονητής έφυγε, αλλά αυτό δεν αναιρεί τις δικές σας ευθύνες. Οφείλετε να σέβεστε τον κόσμο και τη διοίκηση που σας στήριξε μετά τις ήττες που κάνατε. Πλέον είσαστε υποχρεωμένοι 7 μέρες την εβδομάδα και 24 ώρες τη μέρα να έχετε το μυαλό σας εδώ. Σοβαρευτείτε, γιατί θα αρχίσω να κόβω συμβόλαια και δεν θα μπορείτε να παίξετε ούτε στο Eurocup».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα