Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε σήμερα στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, της Ξάνθης με 1-0 και κατέκτησε τους τρεις πρώτους βαθμούς του τη φετινή σεζόν. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 59ο λεπτό ο Μπετινέλι.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε θέαμα, «παρηγοριά» για τους λιγοστούς φιλάθλους στις κερκίδες της Ριζούπολης. Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά και είχε τις καλύτερες στιγμές, όπως αυτή στο 29ο λεπτό, όταν δυνατό σουτ του Ντεφεντερίκο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Ξάνθη ήταν σε κακή ημέρα και ελάχιστες φορές μπόρεσε να πλησιάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 59ο λεπτό ευτύχησαν να δουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Μπεντινέλι, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά τον Ζίβκοβιτς για το 1-0. Στο τελευταίο 20λεπτο η Ξάνθη πήρε μέτρα μέσα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας οπισθοχώρησε και κάλυψε τα νώτα του, για να κρατήσει τελικά την πολύτιμη νίκη και τους ακόμη πιο πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Ο διαιτητής του αγώνα, Γεώργιος Βρέσκας, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Ελ-Χέλβε, Σικαμπάλα - Ντουρίτσκοβιτς, Μπαξεβανίδη.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές (40' Κύργιας), Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Οριουέλα, Κονέ, Γκίνο (77' Ναδάλες), Ακόστα, Ντεφεντερίκο (60' Σικαμπάλα), Μπεντινέλι, Ελ-Χέλβε.

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάτσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ (76' Καμαρά), Ντουρίτσκοβιτς, Μπρίτο (46' Κάστρο), Γέντρισεκ.

Πηγή: filathlos.gr
 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα