Λύτρωση στο 95΄για τον Πανιώνιο ισοπαλία με τον Λεβαδειακό

Λύτρωση στο 95΄για τον Πανιώνιο ισοπαλία με τον Λεβαδειακό

Η χρυσή αλλαγή του Άκη Μάντζιου, Ρόλαντ Αλμπεργκ, κατάφερε να σώσει την παρτίδα στη Νέα Σμύρνη στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Με το γκολ του Ολλανδού επιθετικού στο 90΄ 5 διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό, που μέχρι τότε βρισκόταν «αγκαλιά» με το πρώτο του «τρίποντο» μακριά από την έδρα του (είχε προηγηθεί με τον Ιωαννίδη στο 41΄.)

Ο Πανιώνιος είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό, είχε δύο δοκάρια με τον Μασούρα και «μοιραίο παίκτη» τον Σπιριντόνοβιτς, αλλά ως γνωστό στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά περισσότερο είναι το γκολ.

Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στις αρκετές επισκέψεις τους στην αντίπαλη άμυνα, κυρίως με τον Σπιριντόνοβιτς στο 16΄ και 32΄, οι Βοιωτοί βρήκαν την ευκαιρία στη μοναδική τους καλή αντεπίθεση στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουν με τον Ιωαννίδη, που πήρε την ασίστ από τον Κεϊτά και πλάσαρε τον Κότνικ στο 41΄(1-0).

Σε «μοιραίο παίκτη» των «κυανέρυθρων» εξελίχθηκε ο Σπιριντόνοβιτς, καθώς στο 49΄ απέτυχε να νικήσει και πάλι τον Μπάγιτς στο δεύτερο τετ-α-τετ που είχαν μετά την φάση του 32ου λεπτού.

Ο Αυστριακός επιθετικός ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής στην φάση του 57΄, όταν βρέθηκε και πάλι σε πλεονεκτική θέση απέναντι από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, ωστόσο, αστόχησε άλλη μια φορά.

Η ομάδα του Μάντζιου άγγιξε το γκολ στο 68΄, με τον Μασούρα να πλασάρει με το αριστερό και την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς. Ο επιθετικός του Πανιωνίου στάθηκε ξανά άτυχος, μαζί και η ομάδα του, καθώς στις καθυστερήσεις σημάδεψε και πάλι τη συμβολή των δοκαριών του Μπάγιτς.

Το ματς, όμως, δεν είχε τελειώσει. Ό,τι δεν κατάφεραν νωρίτερα οι Μασούρας και Σπιριντόνοβιτς, το πέτυχε ο Άλμπεργκ, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 75΄ και 20 λεπτά αργότερα κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης με το πλασέ στη γωνία του Μπάγιτς.

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσης

Κίτρινες: Κεϊτά, Οικονομίδης - Λιάγκας, Ιωαννίδης, Τσαμπούρης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κόρμπος (75΄ Άλμπεργκ), Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Οικονομίδης (46΄ Σιντι Αλι), Μασούρας, Ντουρμισάι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Νάνγκις (67΄ Μαρκόβσκι), Καθάριος (77΄ Μανγκά), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (85΄ Βήχος), Στανόγεβιτς 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα