Τελικό σκορ: ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 3-1

Τελικό σκορ: ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 3-1

 90'+4' Λήξη του αγώνα, με τον ΟΦΗ να κερδίζει με 3-1 τον Παναθηναϊκό.

90'+2' Έξω ο Μεγιάδο, μέσα ο Μιχόγεβιτς.

90' Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

85' Κουτσιανικούλης αντί Πλατέλλα, στη δεύτερη αλλαγή του ΟΦΗ.

84' Κίτρινη κάρτα στον Κολοβέτσιο, για φάουλ πάνω στον Βουό.

83' Ο Στάικος μπαίνει στη θέση του τραυματία Μαυρομμάτη.

81' Εκτός γηπέδου προσωρινά ο Μαυρομμάτης, που μάτωσε, με 10 ο ΠΑΟ.

75' Φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ, με τον Πούγγουρα να κάνει τελευταίος το σουτ από κοντινή απόσταση, αλλά ο Στρέζος πέφτει και μπλοκάρει...

73' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Παπαστεριανό να αντικαθιστά τον Σασί.

71' Εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Κάτσε, η μπάλα περνάει παράλληλα με την εστία του Στρέζου, χωρίς κάποιος να μπει στην πορεία της.

63' Ο Πλατέλλας προσπάθησε να «κρεμάσει» από πολύ μακριά τον Διούδη, ο οποίος όμως κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα!

63' Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟ. Μέσα Καμπετσής και Χατζηθεοδωρίδης, έξω Ινσούα και Δώνης αντίστοιχα.

62' Κίτρινη κάρτα στον Ινσούα.

60' Γκοοοολ! 3-1 ο ΟΦΗ, με τον Σασί να περνάει τη μπάλα για τον Πλατέλλα, τον Μαυρομμάτη να μην μπορεί να απομακρύνει και τον Κοροβέση να σουτάρει την ώρα που ο Διούδης έχει πέσει στην άλλη γωνία...

59' Δεύτερο σερί κόρνερ για τον ΟΦΗ από τα αριστερά, ο Πλατέλλας το εκτελεί ο Κοροβέσης κάνει το βολέ, η μπάλα στην αγκαλιά του Διούδη!

58' Πρώτο κόρνερ στην επανάληψη, για τον ΟΦΗ.

56' Κίτρινη κάρτα στον Μαυρομμάτη, για φάουλ πάνω στον Βουό.

50' Επέλαση του Χατζηγιοβάνη, που μπαίνει τελικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ του καταλήγει στην αγκαλιά του Στρέζου, κι ενώ ο Δώνης ήταν δίπλα του, στα αριστερά...

46’ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ στη σέντρα.

45'+2' Λήξη του πρώτου μέρους, με τον ΟΦΗ να προηγείται του Παναθηναϊκού με 2-1.

45' Δύο λεπτά ο έξτρα χρόνος.

40' Γκοοοοολ! 2-1 ο ΟΦΗ, με τον Πλατέλλα να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή τη μπάλα να κοντράρει και στον Μαυρομάτη και να καταλήγει στα δίχτυα του Διούδη, που άργησε να πέσει...

36' Γκοοοοολ! 1-1 ο Παναθηναϊκός, με τον Ινσούα να σεντράρει από τα αριστερά και τον Κάτσε να έρχεται ως τρέιλερ στην περιοχή και με κεφαλιά ψαράκι να ισοφαρίζει...

34' Μακρινό σουτ του Κάτσε, δεν ανησυχεί τον Στρέζο, καθώς η μπάλα περνάει άουτ.

23' Σουτ του Κυριακίδη, από θέση μέσα δεξιά, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ...

18' Κίτρινη κάρτα στον Μακέντα, για φάουλ πάνω στον Παπάζογλου.

16' Νέα καλή φάση για τον Παναθηναϊκό, με τον Χατζηγιοβάνη να βγάζει σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι για τον Δώνη, το σουτ του οποίου σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι!

15' Αντεπίθεση για τον ΟΦΗ, από αριστερά, αλλά το σουτ του Σασί είναι κάκιστο.

13' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ να ισοφαρίσει, με τον Μπουζούκη να κάνει το σουτ από διαγώνια θέση, τον Χατζηγιοβάνη να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή και τη μπάλα να περνάει ελαχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στρέζου, ενώ προηγουμένως είχε βρει στον Δεληγιαννίδη άρα ήταν κόρνερ.

12' Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό από τα δεξιά, με τον Κάτσε.

11' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με τον Κάτσε να κάνει τη σέντρα και τον Μακέντα να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Στρέζου.

9' Κίτρινη κάρτα στον Πλατέλλα, που διαμαρτύρεται για πέναλτι, αλλά στο ριπλέι φαίνεται ότι πέφτει εκείνος πάνω στον Μαυρομμάτη.

5' Γκοοοοολ! 1-0 ο ΟΦΗ, με τον Δεληγιαννίδη να βρίσκεται αφύλακτος μετά την κεφαλιά του Βουό μέσα στην περιοχή και με σκαστό σουτ νίκησε τον Διούδη, ανοίγοντας το σκορ...

4' Πρώτο κόρνερ στο ματς, για τον ΟΦΗ, μετά το διώξιμο του Πούγγουρα, με το κεφάλι.

2' Σέντρα του Δώνη από τα αριστερά, η μπάλα περνάει παράλληλα με την εστία του Στρέζου και πάνω από το κεφάλι του Μακέντα.

1’ Αρχίζει ο αγώνας, με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα.

Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους διαιτητές...

Τώρα μπαίνουν και οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων.

Αρκετός ο κόσμος που βρίσκεται πλέον στις κερκίδες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»!

Οι παίκτες των δύο ομάδων ολοκλήρωσαν την προθέρμανσή τους και βρίσκονται στα αποδυτήρια πλέον, για τις τελευταίες οδηγίες...

Αυτή είναι η μοναδική νίκη των «πράσινων» στο «Γεντί Κουλέ» στις πέντε τελευταίες επισκέψεις για Κύπελλο και πρωτάθλημα. Για το πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ έχει να νικήσει από εκείνο το απίθανο 4-1 τον Απρίλιο του 2008 (32' Ντρούλιτς, 44' Σίμιτς, 52' Σφακιανάκης, 78' Πόποβιτς - 40' Σαλπιγγίδης).

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι συναντήθηκαν τελευταία φορά για το πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο του 2015, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Ηράκλειο, που πήρε ο Παναθηναϊκός με ανατροπή 3-2 (26' Μονιάκης, 44' Μερεμπασβίλι - 2' Καρέλης, 49' Πράντις, 75' Καρέλης).

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μανώλης Σκουλάς του Συνδέσμου Θεσσαλίας.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων θα καθίσουν οι Ξενόπουλος, Οικονόμου, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Παντελάκης και Καμπετσής.

Στον πάγκο των γηπεδούχων θα καθίσουν οι Σωτηρίου, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Μιχόγεβιτς, Παπαστεριανός, Κοιλιάρας και Νέιρα.

Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει πέντε παιχνίδια, όπου προηγήθηκε στο σκορ. Με Πανιώνιο, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα ισοφαρίστηκε, με ΠΑΟΚ και Άρη ηττήθηκε. Μόνο με τον Ολυμπιακό μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη. Έχει χάσει συνολικά 12 βαθμούς από θέση νίκης!

Ήδη είναι 14οι και το πρόγραμμά τους δύσκολο, αν και από τώρα ξεκινά μια πεντάδα αγώνων με τους τέσσερις στην έδρα τους.

Στους «ομιλίτες» υπάρχει προβληματισμός, καθώς έχουν μόλις μια νίκη στη σεζόν και αυτή με τον Ολυμπιακό, που ξύπνησε τον αντίπαλό του, αλλά όχι και τον ίδιο τον ΟΦΗ. Από τότε και η ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η ήττα από τον Άρη με τα δύο γκολ στο τέλος, άσχημα αποτελέσματα είναι...

Αν διαβάζει κανείς αλλιώς τα αποτελέσματα όμως, θα διαπιστώσει ότι το «τριφύλλι» έχει μια ήττα στα 14 επίσημα παιχνίδια του, αυτή στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο!

Η ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με έξι νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της, είναι η ίδια που στα επόμενα οκτώ έχει μόνο... δύο. Ο νεανικός Παναθηναϊκός μπήκε με πολλή όρεξη και έτσι συνεχίζει, καθώς τα εμπόδια στο δρόμο του, όπως αναμενόταν, είναι ψηλά.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στο Ηράκλειο.

Sportfm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα