Της Λαρίσης το ποτάμι έπνιξε τον Πανιώνιο: 4 γκολ η ΑΕΛ

Της Λαρίσης το ποτάμι έπνιξε τον Πανιώνιο: 4 γκολ η ΑΕΛ

Μεγάλη νίκη και βαθμολογική ανάσα για την ΑΕΛ, καθώς επικράτησε με 4-2, στη Λάρισα, του Πανιωνίου, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Η θεσσαλική ομάδα, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση της, νίκησε δίκαια την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία από το 38ο λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιλούλη.

Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης με τα γκολ των Νούνιτς (14', 64'), Μιλοσάβλιεβιτς (53') και Μπαργκάν (58'), ενώ ο Πανιώνιος είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 18ο λεπτό με τον Μασούρα και ο Ντουρμισάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 10' είχε δοκάρι, με τον Νούνιτς να κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Κότνικ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ήρθε το γκολ, με τον Μπαργκάν να βγάζει την σέντρα από αριστερά και τον Νούνιτς με «καρφωτή» κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων δεν κράτησαν πολύ, καθώς στο 18ο λεπτό ο Πανιώνιος ισοφάρισε. Τότε μετά το απίστευτο λάθος του Ζίζιτς, που δεν συνεννοήθηκε με τον Κρίστινσον, ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38' ήρθε η κόκκινη κάρτα στον Τσιλούλη, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Χούμπτσεφ και δικαιολογημένα έμεινε με 10 παίκτες ο Πανιώνιος. Στο 49' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ.

Γέμισμα από δεξιά, σουτ του Μπαργκάν μέσα από την μικρή περιοχή, έδιωξε με τα πόδια ο Κότνικ. Η πίεση της ΑΕΛ συνεχίστηκε και στο 53' πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Μπαργκάν γύρισε από τα δεξιά, στο ύψος του πέναλτι και ο Μιλοσάβλιεβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τη «βοήθεια» και του δοκαριού.

Στο 57ο λεπτό νέα ατυχία για την ΑΕΛ, με το σουτ του Μπαργκάν να σταματάει στο δοκάρι του Κότνικ. Αμέσως μετά, όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά στόχο, με τον Μπαργκάν να στέλνει με δυνατό σουτ, από θέση μέσα δεξιά, τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από δύο επεμβάσεις του Κότνικ, σε σουτ των Ντέλετιτς και Νούνιτς.

Η ομάδα της Λάρισας συνέχισε να πιέζει και στο 64' ανέβασε στο 4-1 το δείκτη του σκορ. Τότε ο Ντέλετιτς βγήκε στην αντεπίθεση, τροφοδότησε τον Νούνιτς μέσα στην περιοχή και εκείνος σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς με πλασέ. Το μόνο που κατάφερε ο Πανιώνιος ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ντουρμισάι.

Πηγή: real

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα