ΠΑΟΚ: Ο αμφίβολος Βιεϊρίνια και οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Ξάνθη

ΠΑΟΚ: Ο αμφίβολος Βιεϊρίνια και οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Ξάνθη

Πάμε για ακόμη έναν τελικό! Αυτό είναι το σύνθημα που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών.

Ο μόνος που είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Ακρίτες είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος μόλις χθες μπήκε σε φουλ ρυθμούς και το πιθανότερο είναι ο Ρουμάνος να μη ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του αρχηγού του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Από εκεί και πέρα, ο Κρέσπο ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και ο Λουτσέσκου θα αξιολογήσει όλους τους παίκτες που είχαν και υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία. 

Το πιθανότερο σχήμα είναι: Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ζαμπά, Μπίσεσσβαρ, Πρίγιοβιτς, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Βέρνμπλουμ, Λημνιός και Ελ Καντουρί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα