Στον αγώνα των πρωταθλητών, ο γιος του Michael Schumacher

Στα χνάρια του πατέρα του, ο πρωταθλητής της Formula 3, Mick Schumacher θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στον αγώνα των πρωταθλητών και μάλιστα θα είναι στο πλευρό του Sebastian Vettel στον αγώνα των Εθνών.

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari είχε αγωνιστεί με τον Michael Schumacher στον ίδιο αγώνα και τώρα ήρθε η ώρα να αγωνιστεί και με τον γιο του. Μάλιστα είχαν κατακτήσεις για έξι συνεχόμενες χρονιές (2007-1012) το RoC Nations cup.

Ο Mick με αφορμή τη συμμετοχή του δήλωσε περήφανος που θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα και μάλιστα μαζί με τον Vettel και τη γερμανική ομάδα. «Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί με όλους αυτούς τους κορυφαίους οδηγούς, να τους γνωρίσω και να οδηγήσω μαζί τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το RoC Nations cup ξεκίνησε το 1988 και συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των οδηγών από όλες τις μορφές του motorsport, όπως η Formula 1, NASCAR, IndyCar, WRC, Rallycross, κτλ.

Ο αγώνας του 2019 θα γίνει το διήμερο 19-20 Ιανουαρίου στο Foro Sol, το περίφημο αμφιθέατρο της πίστας της Formula 1 στην Πόλη του Μεξικού.

 

Πηγή: newsit 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα