Προκριματικά EURO U21: Αυστρία - Ελλάδα 1 - 0, τελικό σκορ

Προκριματικά EURO U21: Αυστρία - Ελλάδα 1 - 0, τελικό σκορ
Παρακολουθήστε την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Αυστρία για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro U21.
 
 Καλό σας βράδυ.

Η Αυστρία προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν αρκετά καλό στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ. Δεν το βρήκε όμως, Στο δεύτερο μέρος η Αυστρία σκόραρε νωρίς και αυτό έπαιξε ρόλο ώστε να πέσει η απόδοση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και μετά το γκολ που δέχτηκε δεν μπόρεσε να απειλήσει.

90'
Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση. Η Αυστρία με το γκολ από το απευθείας φάουλ του Γκρμπιτς πήρε την πρόκριση στην τελική φάση νικώντας σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι την Ελλάδα.
 
90'
Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων στο ματς.

90'
Αλλαγή για την Αυστρία. Εκτός ο Βόλφ και θα μπει στη θέση του ο Ντάνσον.
 
86'
Κίτρινη κάρτα θα δει ο Λάιμερτ για την Αυστρία.

84'
Κερδίζει νέο κόρνερ η Αυστρία το οποίο πέρασε και αυτό χωρίς αποτέλεσμα.

80'
Αλλαγή για την Ελλάδα. Εκτός ο Γαλανόπουλος και στη θέση του ο Κωτσόπουλος. Φουλ επίθεση από την Ελλάδα με 4-4-2.

78'
Έχει ανεβάσει ρυθμούς η Ελλάδα στα τελευταία λεπτά.
 
75'
Η Ελλάδα δεν έχει απειλήσει μετά το γκολ που δέχθηκε και πλέον μένει ένα τέταρτο για το φινάλες της αναμέτρησης.

71'
Αλλαγή για την Αυστρία. Εκτός ο Κ. Μπάουμγκάρντερ και στη θέση του ο Χόρβαρντ.

69'
Η Ελλάδα ψάχνει τώρα δυο τέρματα για να ανατρέψει την κατάσταση.
 
66'
Κόρνερ για την Αυστρία το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

65'
Δεύτερη αλλαγή για την Ελλάδα. Εκτός ο Μπουζούκης και στη θέση του ο Ανδρούτσος.

63'
Σουτ του Σάλιακα μακριά από την περιόχη αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

60'
Αλλαγή για την Αυστρία. Εκτός ο Γκρμπιτς και στη θέση του ο Κβάσινα.
 
58'
Κίτρινη κάρτα θα δει ο Σάλιακας για διαμαρτυρία.

57'
Αλλαγή για την Ελλάδα. Εκτός ο Λάμπρου και στη θέση του ο Χατζηγιοβάνης.
 
51' ΓΚΟΛ
Αυστρία-Ελλάδα 1-0 (Γκρμπιτς). Ο Γκρμπιτς ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ με το δεξί, πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στην αριστερή γωνία του Κότσαρη που έκανε την προσπάθεια, βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα του αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει εκτός εστίας. 

49'
Φάουλ σε καλή θέση για την Αυστρία και κίτρινη για τον Γαλανόπουλο.
 
 47'
Πρώτη κίτρινη στην αναμέτρηση θα τη δει ο Λίνχαρτ για φάουλ πάνω στον Γαλανόπουλο.

46'
Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με την Αυστρία στη σέντρα. Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.
 
 45'
Ημίχρονο στην αναμέτρηση. Σε ένα ωραίο παιχνίδι έως τώρα όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Βέβαια και η Αυστρία είχε μια τρομερή ευκαιρία με τον Κότσαρη να λέει όχι.
 
   42'
Τρομερή επέμβαση του Κότσαρη. Σε φάουλ από το χώρο του κέντρου η μπάλα έφτασε στα αριστερά με τον Βέμπερ να κάνει με τη μια το σουτ και ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού με τρομερή επέμβαση με το αριστερό χέρι απομάκρυνε τη μπάλα.

41'
Άσχημο φάουλ του Γαλανόπουλου πάνω στον Λίνχαρτ γλίτωσε τη κάρτα ο μέσος της Ελλάδας.

38'
Στο 55-45% υπέρ της Ελλάδος είναι έως τώρα η κατοχή στην αναμέτρηση.

35'
Σουτ του Κουλούρη έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά ψηλά πάνω από την εστία.
 
30'
Μισή ώρα αγωνα συμπληρώσαμε στην Αυστρία. Το 0-0 παραμένει αλλά η Εθνική Ελλάδας δικαιούταν ένα γκολ έως τώρα με βάση τις ευκαιρίες που είχε.

Γιάννης Σερέτης:  Τρεις χαμένες ευκαιρίες και άλλες δύο καλές φάσεις στα πρώτα 30 λεπτά είναι... σούπερ απολογισμός.  Ομως η εθνική δεν έχει σκοράρει ακόμα... Τεράστια η διαφορά στην απόδοσή της συγκριτικά με το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Τούμπα, όταν έπαιζε με σέντερ φορ τον Ανδρούτσο και σε πολύ πιο αργό τέμπο.

28'
Σουτ του Βολφ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει έξω από την εστία του Κότσαρη που έδειχνε να ελέγχει όμως τη φάση.
 
27'
Νέα ευκαιρία για την Ελλάδα.Σε λάθος γύρισμα προς τα πίσω ο Λάμπρου βγήκε στα αριστερά και επιχείρησε με λόμπα να κρεμάσει τον Σλάγκερ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. 

26'
Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα να ανοίξει το σκορ. Ο Λάμπρου εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά με τον Καραχάλιο να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Σλάγκερ.

24'
Πανέμορφη ενέργεια από τον Λάμπρου από τα αριστερά ο οποίος θα μπει στην περιοχή και κέρδισε το κόρνερ. Το πρώτο για την Ελλάδα.
 
 20'
Φτάσαμε στο πρώτο εικοσάλεπτο. Η Αυστρία ανέβηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κότσαρη εκτός από μια φάση.

17'
Ο Κυριακόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, έκανε και το σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω.
 Μεγάλο πρόβλημα στις στατικές φάσεις για την εθνική Ελλάδας, η οποία επί τρίλεπτο δεν μπορούσε να βγάλει τη μπάλα σωστά από την περιοχή της και "έδινε" κόρνερ στην Αυστρία. Το ταλέντο της τετράδας Λάμπρου - Μπουζούκης - Λημνιός - Κουλούρης είναι αναμφισβήτητο: ευκαιρίες θα δημιουργηθούν, το ζητούμενο είναι να τις αξιοποιήσουν...
 
 13'
Νέα καλή στιγμή για την Αυστρία και νέο κόρνερ. Ο Λίνχαρτ βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε και το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα μπλόκαρε στο σώμα του Καραχάλιο και έφυγε κόρνερ.

12'
Πιέζει η Αυστρία που κερδίζει δεύτερο και τρίτο κόρνερ.

11'
Ευκαιρία για την Αυστρία. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα θα φτάσει στον Λίνχαρτ που θα σουτάρει αλλά ο Κότσαρης θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα απομακρύνει.

11'
Πρώτο κόρνερ στην αναμέτρηση για την Αυστρία.

10'
Συμπληρώσαμε το πρώτο δεκάλεπτο στην Αυστρία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να είναι καλύτερο έως τώρα.

8'
Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα. Σέντρα του Σάλιακα από τα δεξιά με τον Λάμπρου να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σλάγκερ.

Στον πάγκο για την Εθνική Ελλάδα βρίσκονται οι: Στεργιάκης, Νικολάου, Κωτσόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Ανδρούτσος, Καμπετσής, Μασούρας.

Γιάννης Σερέτης:  Καλησπέρα σε όλους! Εχει μπει δυνατά η Ελλάδα, ορμητικά και με επιθετική διάθεση, εν αντιθέσει με το πρώτο ματς... Ηδη έχει χάσει μία ευκαιρία από στατική φάση. Δεν θα πρέπει να βιαστεί, η υπομονή θα είναι μεγάλη αρετή σ΄αυτό το ματς - ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας.

5'
Πρώτη καλή στιγμή για την Ελλάδα. Ο Λάμπρου θα εκτελέσει το φάουλ αλλά ο Πασαλίδης δεν θα κάνει καλά την κεφαλιά και η μπάλα θα φύγει λίγο έξω.
Στο γήπεδο βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης.

1'
Ξεκίνησε η αναμέτρηση με την Ελλάδα στη σέντρα και την πρώτη επίθεση.
 
Οι παίκτες των δυο ομάδων έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο και αυτή τη στιγμή έχουμε την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Αρχηγός για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι ο Ευθύμης Κουλούρης.

Ευτυχώς ο αγωνιστικός χώρος φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να μην τον έχουν επηρεάσει οι καρικές συνθήκες.

Το ματς που θα ξεκινήσει σε δέκα περίπου λεπτά θα διεξαχθεί στο Ζενκτ Πόλεν όπου η θερμοκρασία τις προηγούμενες μέρες ήταν κάτω από το μηδέν ενώ την  Δευτέρα είχαμε έντονη χιονόπτωση.

Συγκεκριμένα αγωνίζονται οι Κουλούρης, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης και Λάμπρου οι οποίοι πήραν τις θέσεις των Ανδρούτσου, Τσιμίκα (τραυματίας), Νικολάου και Χατζηγιοβάνη.

Σε σχέση με το πρώτο ματς της Τούμπας η Ελλάδα έχει τέσσερις αλλαγές στο αρχικό της σχήμα.
 
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σέντρα του παιχνιδιού.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει τη νίκη προκειμένου να προκριθεί στην τελική φάση του Euro
Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00

Σημαντικά διαφοροποιημένη θα παρουσιαστεί η Εθνική Ελπίδων στην προσπάθεια ν’ ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα με την Αυστρία και να προκριθεί στα τελικά του Euro.

Στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ ο Αντώνης Νικοπολίδης παρατάσσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς της Τούμπας.

Με τον Κουλούρη λοιπόν να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στο αρχικό σχήμα, οι «εκλεκτοί» του είναι οι εξής:

Κότσαρης, Σάλιακας, Κουλούρης, Πασαλίδης, Καραχάλιος, Μπουζούκης, Γαλανόπουλος, Λάμπρου, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Λημνιός.

sdna

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα