Νέα επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούμπο από τον Βελόπουλο

Νέα επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούμπο από τον Βελόπουλο

Το γεγονός ότι τα αδέλφια Αντετοκούμπο προοδεύουν τόσο στην Ελλάδα όσοι και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δεν μπορεί να το χωνέψει μια μικρή ακροδεξιά μειοψηφία και προσπαθεί να βρει τρόπους να τους χτυπήσει. Αυτή τη φορά ο Κυριάκος Βελόπουλος, γνωστός τηλεπλασιέ που πουλούσε στον κόσμο μέχρι και χειρόγραφα… του Ιησού Χριστού (είχε παρέμβει το ΕΣΡ για το συγκεκριμένο θέμα), θεώρησε σκόπιμο να μην μείνει πίσω σε σχέση με τους άλλους ακροδεξιούς και χτύπησε.

Τον πείραξε που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, δώρισε γεύματα αξίας 50.000 δολαρίων σε απόρους και φτωχούς και έγραψε στο twitter τον οχετό του. Έγραψε λοιπόν ο Κυριάκος Βελόπουλος: «27.000 μερίδες φαγητού μοίρασε ο Αντετοκούμπο!!! Όχι όμως στην Ελλάδα που πτώχευσε και τον έθρεψε, αλλά στις πανίσχυρες ΗΠΑ. Να τα λέμε όλα»

Με αυτό το πόνημα ο Κυριάκος Βελόπουλος επιχείρησε να πλήξει τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Λες και η φτώχεια έχει πατρίδα. Λες και ο άπορος στην Ελλάδα είναι διαφορετικός από τον άπορο στις ΗΠΑ.

Η επίθεση Βελόπουλου έρχεται λίγε μέρες μετά την ρατσιστική επίθεση του γνωστού οπαδού Τάκη Τσουκαλά στον αδερφό του Γιάννη, Θανάση. Ο Γιάννης είχε απαντήσει με μια επιστολή στήριξης προς τον αδερφό του: ««Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα