Απολύθηκε ο Χιμένεθ, στη θέση του ο Ερέρα!

Απολύθηκε ο Χιμένεθ, στη θέση του ο Ερέρα!

Η Λας Πάλμας απέλυσε τον Μανόλο Χιμένεθ, κάνοντας χώρο για να καθίσει στον πάγκο της, ο μέχρι πρότινος Ισπανός προπονητής του Αρη, Πάκο Ερέρα!

Η ομάδα των Καναρίων αποφάσισε την απομάκρυνση του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, αμέσως μετά την χθεσινή ισοπαλία (2-2) με την Γρανάδα.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Λας Πάλμας,  Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες, διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους στη μικτή ζώνη: «Ο στόχο μας είναι πιο φιλόδοξοι και με αυτά τα αποτελέσματα είναι δύσκολο να τον πετύχουμε, έχουμε πάρει την απόφαση να απολύσουμε τον Μανόλο Χιμένεθ . Έχω μιλήσει με τον Πάκο Ερέρα και αυτό το Σάββατο (σ.σ: σήμερα) θα προσγειωθεί στο νησί και θα είναι ο νέος προπονητής μας».

Ο Ερέρα επιστρέφει στο Νησί μετά από τρία χρόνια. Αναμένεται να φτάσει το απόγευμα (17:00) με πτήση από τη Βαρκελώνη.  Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, έφυγε από τον Αρη λόγω οικονομικών προβλημάτων και είχε αποφασίσει να βρεθεί σήμερα στην Εξτρεμαδούρα, αλλά η έκκληση του Ραμίρες τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Η Λας Πάλμας, έχει να παρουσιάσει μόλις μία νίκη, αυτή με την Νουμάνθια (3-0) στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

Πηγή: newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα