Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Εθνική κόντρα στη Φινλανδία. Ντεμπούτο Αναστασιάδη

Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Εθνική κόντρα στη Φινλανδία. Ντεμπούτο Αναστασιάδη

Η Εθνική Ελλάδος παίζει σήμερα το τελευταίο της χαρτί απέναντι στη Φιλανδία, για την πρόκριση στην επόμενη φάσης του National League. Ντεμπούτο για τον κόουτς Άγγελο Αναστασιάδη.

Τα σενάρια πρόκρισης

Η Ελλάδα παίζει τα… ρέστα της, αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρώτη θέση στον όμιλό της στη League C του Nations League, καθώς κυνηγάει νίκη με +2 γκολ στο ΟΑΚΑ, ώστε την τελευταία αγωνιστική να θέλει νίκη με την Εσθονία και ήττα των Σκανδιναβών από τους Ούγγρους.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης, υποστήριξε πως δεν έχει αποφασίσει ποιους παίκτες θα ξεκινήσει, ενώ όλα δείχνουν πως θα επιλέξει τη διάταξη 4-2-3-1.

Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν αύριο, δεν γνωρίζω. Έχω και ένα πρόβλημα, πρέπει να δώσω νωρίς την ενδεκάδα. Μπορεί την τελευταία στιγμή να θέλεις να κάνεις κάτι άλλο. Δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο να δώσω αυτά που ζητάω», ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Φαβορί για να υπερασπιστεί την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος όπως όλα δείχνουν, είναι ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος έχει κερδίσει τη θέση του βασικού στα τελευταία παιχνίδια. Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται λογικά από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Δημήτρης Γιαννούλης, με αουτσάιντερ τον Λεονάρντο Κούτρη. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάρλος Ζέκα και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ στην επιθετική τριάδα πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου, θα βρίσκονται οι Φορτούνης, Πέλκας, Μπακασέτας ή ο Πέτρος Μάνταλος.

Η πιθανή ενδεκάδα Φινλανδίας: Χραντέτσκι, Ουρόνεν, Τοϊβιό, Αραγιούρι, Γκράνλουντ, Καούκο, Καμαρά, Σοΐρι, Λουντ, Τουομίνεν, Πούκι.

Την αναμέτρηση Ελλάδα-Φινλανδία θα διευθύνει ο Ιταλός Λούκα Μπάνκι.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουγγαρία υποδέχεται την Εσθονία.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1.Φινλανδία 12 (5-0)

2.Ελλάδα 6 (3-4)

3.Ουγγαρία 4 (5-6)

4.Εσθονία 1 (3-6)

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα το δούμε τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 και το OPEN.

Δειτε το βίντεο παρουσίασης του Αγγελου Αναστασιάδη στο τιμόνι της Εθνικής:

neaselida.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα