Το τελευταίο αντίο στον φίλαθλο που άφησε την τελευταία του πνοή στις κερκίδες

Ο 55χρονος φίλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Δήμαρχος, άφησε την τελευταία του πνοή στις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", λίγα λεπτά μετά τη λήξη του κυριακάτικου (11/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του γιατρού Χρήστου Θέου, που κατάφερε να τον επαναφέρει δύο φορές, η τρίτη ανακοπή που υπέστη ο άτυχος φίλος των ερυθρολεύκων, απέβη μοιραία.

Η κηδεία του Γιάννη Δήμαρχου τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11) στην Κηφισιά, όπου βρέθηκαν για το τελευταίο αντίο παίκτες και παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σάββας Θεοδωρίδης, Τάκης Αγραφιώτης, Κυριάκος Δουρέκας, Πέδρο Μαρτίνς, Κώστας Καραπαπάς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Λευτέρης Χουτεσιώτης, ήταν οι ερυθρόλευκοι που βρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του 55χρονου φίλου των Πειραιωτών, ενώ εκεί ήταν τόσο ο νυν δήμαρχος της Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, όσο και ο πρώην, Νίκος Χιωτάκης. Οι κκ. Μαρτίνς, Δουρέκας και Θεοδωρίδης μπήκαν στο ναό και παρακολούθησαν την επιμνημόσυνη δέηση.

Όπως ήταν επόμενο, υπήρχε έντονη συγκινησιακή φόρτιση για τους φίλους και τους συγγενείς του Γιάννη Δήμαρχου, με τη σύζυγο του να στέκεται "κολόνα" για τα τέσσερα παιδιά τους.

Οι δικοί του άνθρωποι συντετριμμένοι μιλούσαν συνεχώς την αγάπη του εκλιπόντος για την οικογένειά του και τον Ολυμπιακό. Σχολιάζοντας εν είδει παρηγοριάς ότι ο Γιάννης Δήμαρχος "έφυγε" εκεί όπου ήθελε, στις κερκίδες του "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέλαβε όλα τα έξοδα της κηδείας του Γιάννη Δήμαρχου.

 

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα