Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League συνεχίζεται με τη Μπαρτσελόνα να είναι η μοναδική ομάδα που έχει προκριθεί αυτήν τη στιγμή στους «16» έπειτα από τέσσερα ματς, μετά και τα παιχνίδια που διεξήχθησαν χθες το βράδυ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κοντραριστεί γι' ακόμα μια φορά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Τορίνο, εκεί όπου ο Πολ Πογκπά κάνει... Pogback, με τους «μπιανκονέρι» να περνούν στην επόμενη φάση αν αποφύγουν την ήττα και εξασφαλίζουν την πρωτιά του ομίλου, εφόσον καταφέρουν και επικρατήσουν της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο 5ο γκρουπ που βρίσκεται και η ΑΕΚ, ο Άγιαξ φιλοξενείται από τη Μπενφίκα και με δική του νίκη θα βρεθεί αυτομάτως στη νοκ άουτ φάση του Champions League, τη στιγμή που ήττα των «αετών» θα ευνοήσει τη Μπάγερν Μονάχου, εφόσον το σύνολο του Νίκο Κόβατς καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ένωση.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, απέναντι στην οποία έκανε επίδειξη δύναμης, αλλά όχι αποτελεσματικότητας στο προηγούμενο ματς, με τους «πολίτες» να ευνοούνται και να εξασφαλίζουν το εισιτήριο για τους «16» με δική τους νίκη και με ήττα της Χόφενχαϊμ από τη Λυών στο άλλο ματς του ομίλου. Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν και η Ρόμα στη Μόσχα για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ.

 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα (19:55, CosmoteSport 3)

Βαλένθια - Γιούνγκ Μπόις (19:55, CosmoteSport 4)

Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ (22:00, CosmoteSport 2)

Μπενφίκα - Άγιαξ (22:00, CosmoteSport 3)

Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00, CosmoteSport 5)

Βικτόρια Πλζεν - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, CosmoteSport 7)

Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00, CosmoteSport 8)

Λυών - Χόφενχαϊμ (22:00, CosmoteSport 9)

 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα