Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής. Αποτελέσματα και βαθμολογία

Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής. Αποτελέσματα και βαθμολογία

 Τον πρώτο του βαθμό στη φετινή Σούπερ Λίγκα πανηγυρίζει ο Απόλλων Σμύρνης, που «τσίμπησε» το 0-0 στην έδρα του ΟΦΗ.

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στον ανασταλτικό τομέα, ο Απόλλων Σμύρνης απέσπασε τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και συνέλλεξε τον πρώτο του πόντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Τεράστια ευκαιρία στο 88’ για την ομάδα του Ματζουράκη, που παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη. Από την άλλη, οι Κρητικοί παρέμειναν αήττητοι για 4η διαδοχική αγωνιστική (1-3-0), ωστόσο η ισοπαλία τους αφήνει πικρή γεύση.

Δείτε εδώ το live


Άγχος και… Λαμία «έπνιξαν» τον ΠΑΣ

Παρότι «καιγόταν», ο ΠΑΣ δεν εκμεταλλεύθηκε τους χώρους που του έδωσε η Λαμία, που έφυγε από τα Γιάννενα με τον βαθμό, μετά το 0-0 για την ένατη αγωνιστική, διευρύνοντας… εύκολα το αήττητο σερί της.

Φέρνοντας το παιχνίδι στα… μέτρα της, η Λαμία «πάτησε» πάνω στο «πρέπει» του ΠΑΣ για ένα θετικό αποτέλεσμα και κατάφερε να φύγει από τα Γιάννενα με το 0-0, σχετικά εύκολα, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο ματς και μαζί στα... χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, την ώρα που η ομάδα της Φθιώτιδας «τρέχει» ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί έξι αγώνων, πλέον!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μάλλον καλύτερο, σε γενικές γραμμές, έχοντας και περισσότερες αξιόλογες φάσεις, αλλά ούτε ο ΠΑΣ κατάφερε να σκοράρει, ούτε η Λαμία. Στην επανάληψη, αντιθέτως, ο ρυθμός έπεσε, κυριάρχησε η δύναμη και η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε ικανοποιημένη με το «Χ». Το οποίο και πήρε εντέλει, αφού οι γηπεδούχοι… λύγισαν από την πίεση και δεν βρήκαν λύσεις για να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο».

Δείτε εδώ το live


Απέδρασε με Χασάν και πλησίασε στην κορυφή ο Ολυμπιακός!

Μεγάλο «διπλό» για Ολυμπιακό. Με εκτελεστή τον Χασάν (που επανήλθε δριμύτερος), οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 του Άρη και «φώναξαν» ότι είναι ακόμα εδώ, μειώνοντας τη διαφορά τους από την κορυφή.


Μεγάλος κερδισμένος της 9ης αγωνιστικής της Super League είναι από βαθμολογικής άποψης ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα του Άρη, επικρατώντας 1-0 με το τέρμα του Χασάν στο 67ο λεπτό και πλησίασαν στην πρώτη θέση, από την οποία απέχουν πλέον τέσσερις βαθμούς μετά 1-1 στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, προσπέρασαν την ΑΕΚ, που έχει 17 μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντάς την στο -2. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα τιμωρηθεί για τα όσα συνέβησαν στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή.

Μπήκε ως αλλαγή και βοήθησε ο Νάτχο (αντί του Λάζαρου), μοιράζοντας τρομερή μπαλιά για τον Κούτρη που γύρισε με τη μια στον Αιγύπτιο φορ στη φάση του γκολ.


Δείτε εδώ το live

Aποτελέσματα 9ης αγωνιστικής

Bαθμολογία 9ης αγωνιστικής:

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα