Σταματά τον αθλητισμό η Βασιλική Μιλλούση μετά από 27 χρόνια!

Σταματά τον αθλητισμό η Βασιλική Μιλλούση μετά από 27 χρόνια!

O αγώνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα ήταν ο τελευταίος στη σπουδαία καριέρα της Βασιλικής Μιλλούση, που αποφάσισε να σταματήσει τον αθλητισμό. Μετά από 27 χρόνια λαμπρής καριέρας, η κορυφαία Ελληνίδα γυμνάστρια αποφάσισε να σταματήσει από τους αγώνες, έχοντας συμμετάσχει τρεις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Σίδνεϊ το 2000, στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, αλλά και έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σε Μεσογειακούς αγώνες και σε σειρά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος ευχαρίστησε τη Βασιλική Μιλλούση για την τεράστια προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό.

«Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βασιλική Μιλλούση, για την τεράστια και ανεκτίμητη προσφορά της στη γυμναστική και τον ελληνικό αθλητισμό. Όλα αυτά τα χρόνια εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου, δίνοντας πάντα τον καλύτερό της εαυτό. Κάθε φορά, σε κάθε αγώνα, μας έκανε υπερήφανους με την προσπάθειά της και με το πάθος της για διάκριση. Η Μιλλούση, όμως, έλαμψε και με το ήθος και την προσωπικότητά της , με αποτέλεσμα ακόμα και οι αθλήτριες που την είχαν αντίπαλο να σέβονται και να αναγνωρίζουν την αξία του χαρακτήρα της. Εμείς στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, πάντως, είμαστε τυχεροί καθώς η Βασιλική Μιλλούση είναι μέλος της Ολομέλειας και με την πολύτιμη γνώση και εμπειρία της, θα συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό και από αυτή τη θέση, βοηθώντας όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Βάσω, σε ευχαριστούμε για όλα!»

Βασιλική Μιλλούση: Η διαφορά ηλικίας με τον Πετρούνια ΒINTEO zappit

 ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα