Κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας του ο ΠΑΟΚ

Κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας του ο ΠΑΟΚ

Ενώπιον του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League θα βρεθεί την Παρασκευή (2/11) ο ΠΑΟΚ, μετά την κλήση του σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο χθεσινό (29/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έχει κληθεί σε απολογία, μεταξύ άλλων, με βάση την παράγραφο 2 του άρθρου 15 του πειθαρχικού κώδικα, που αφορά άναμμα φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών και καπνογόνων.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι υπότροπος κατά την τρέχουσα περίοδο, οπότε κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας του.

Την ίδια ημέρα θα δώσει εξηγήσεις και ο Ευθύμης Κουλούρης, μετά την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Αφορμή γι΄ αυτό στάθηκε ο πανηγυρισμός του (υβριστικές λέξεις) στο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο διεθνής επιθετικός πιθανότατα θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική (υπάρχει ήδη δεδικασμένο στις υποθέσεις των Πασχαλάκη και Φορτούνη.

Σε απολογία έχουν κληθεί επίσης οι ΠΑΕ Παναιτωλικός και Πανιώνιος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο αντίστοιχα, καθώς και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων», Νίκος Ζαμάνης.

 

naftemporiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα